U trendu

Ovo su 3 najinteligentnija horoskopska znaka: Nikako ne pokušavajte da manipulišite njima

Blizanci traže inteligentnog partnera s kojim mogu voditi pametne razgovore jer ih prazne priče ne ispunjavaju nimalo, Škorpije u svemu traže dubinu i pravi smisao…

Blizanci

Blizanci još od malih nogu vole da istražuju i ispituju. Vrlo su radoznale prirode pa ih zanima puno stvari iz različitih područja, iako su najčešće naklonjeni umetnosti. Vrlo su inteligentni pa otuda i proizlazi njihova duhovitost i dovitljivost. Iz tog razloga uvek su okruženi onima s kojima mogu voditi konstruktivne razgovore, a takođe traže inteligentnog partnera s kojim će moći da pričaju o svemu jer ih prazne priče ne ispunjavaju.

Škorpija

Nijedan znak horoskopa nije toliko pronicljiv i intuitivan kao Škorpije. Skoro da nema stvari u koju njihov prodorni pogled i naglašeno šesto čulo ne bi mogli da prodru.

Oni uvek teže da u svemu osete dubinu, da zagrebu ispod površine i uvide pravi smisao. Njima ne pokušavajte da manipulišete jer su oni ti koji to rade, a vrlo lako provale tuđe namere.

Strelac

Radoznale prirode imaju potrebu da znaju više i deluju često prilično neozbiljno. Međutim, Strelci su i te kako pronicljivi i dobro znaju da procene situaciju. Vrlo su društveni i znaju kako s ljudima. Nije im problem da već na prvu loptu pridobiju simpatije kada se nađu u novom društvu, a takođe i da dobro procene kakav je ko.

Među pripadnicima ovog znaka ima dosta naučnika, a matematika i uopšte prirodne nauke su im jača strana. Vole da ulažu u sebe i svoj intelekt tokom celog života, piše Atma.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar