U trendu

Ovo su 4 najiskrenija znaka horoskopa koja će biti uvek uz vas i pravi su prijatelji! Da li ste među njima?

Znakovi horoskopa imaju svoj uticaj na naše osobine, a posebno kada su u pitanju prijateljski odnosi. Otkrijte koji su to četiri najiskrenija i najodanija horoskopska znaka, spremna da vam pruže podršku i prijateljstvo u svakom trenutku i koji su uvek pravi prijatelji!

Bikovi

Rođeni između 20. aprila i 20. maja, su kao stene – stabilni i pouzdani. Uvek su tu kada im zatrebate, spremni da vas podrže i vide kako rastete i razvijate se. Dugoročna prijateljstva su im izuzetno važna, tako da ćete s Bikom uvek biti na dobitku.

Rakovi

Pri vrhu su liste zbog svoje duboke emotivnosti i intuitivnog pristupa životu. Njihova briga za druge ide duboko, čineći ih najposvećenijim prijateljima koji bi uradili sve da zaštite svoje najbliže. Niko ne ume da prenese emocije u odnosima kao Rak, bilo da su romantični ili prijateljski. Njihovi prijatelji su im kao članovi porodice, spremni na sve. Ako imate Rak u svom krugu, ne puštajte ga!

Škorpija

Osobe rođene između 23. oktobra i 21. novembra, predstavnici ovog znaka, često su doživljavani kao intenzivni ili misteriozni. Međutim, ispod te fasade leži izuzetna lojalnost prema prijateljima. Ako imate Škorpiju u svom krugu bliskih ljudi, možete biti sigurni da će vas on uvek braniti i podržavati u svim situacijama.

Riba

Ribe su oni čiji se rođendan poklapa s periodom od 19. februara do 20. marta, a poznate su po svojoj empatiji među astrolškim znakovima. Za njih je harmonija u međuljudskim odnosima ključna, što postižu lakoći slušajući i razumevajući tuđa osećanja i potrebe. Kod Riba ćete pronaći podršku i oslonac, a kada se povežete s njima na dubljem nivou, možete biti sigurni da će ta veza trajati zauvek.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.