U trendu

Ovo su 4 najmoćnija datuma u martu, jedan je pogodan za sticanje bogatstva

Dolazi dugo očekivano proleće. Vreme je da saznamo koji će martovski dani biti povoljni.

Prema prognozi poznatih ruskih astrologa najmoćnija kreativna energija će se osetiti tokom četiri dana.

Četiri dana snage nije mnogo, ali nije važna samo količina, već i kvalitet. 10. i 11. mart su najvažniji dani, koji će odrediti dalji razvoj celog meseca, jer će ovih dana Merkur i Venera povratiti snagu, okončavajući nepovoljan period koji je počeo sredinom februara, prenosi Glossy.

3. mart – datum ogledala

Prvi dan moći će biti datum u ogledalu. Ovo je duhovni dan koji će nam otvoriti nova vrata u novi svet. Trojka će nam pomoći da shvatimo gde smo sada, kuda dalje i kako da gledamo na sve što se dešava oko nas. Ovog dana, Univerzum će u velikoj meri unaprediti naše šesto čulo – i individualno i kolektivno.

10. mart – Merkur prelazi u znak Ovna

10. mart je najvažniji i najpovoljniji dan u mesecu. Merkur će na ovaj dan ponovo postati kreativan, povrativši većinu svoje moći. Biće to odličan dan za kupovinu, komunikaciju i putovanja. Sve ovo će biti relevantno za naredne dane marta, ali 10. definitivno ne bi trebalo da sedite mirno, da budete u samoći i besposleni, u depresiji. Prihvatite se posla i gledajte kako vam bogatstvo doleće u susret.

11. mart — Venera prelazi u znak Riba

Neposredno posle Merkura, Venera će povratiti snagu, ali ovo neće biti samo dan povratka ove planete u službu, već dan njenog brzog poletanja nakon dugog boravka u destruktivnom znaku Ovna. Na današnji dan čeka nas inspiracija i povratak fizičkih i duhovnih snaga. Oporavićemo se i postati produktivniji, veseliji i bistriji.

20. mart – ravnodnevica

Ravnodnevica je uvek bila i biće dan moći, posebno kada je u pitanju prolećni dan jednakosti Meseca i Sunca. 20. mart je energetski veoma uravnotežen, prijatan i ugodan dan. Pokušajte da ovo vreme provedete sa svojom porodicom, radeći stvari koje volite i čineći dobro.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.