U trendu

Ovo su najiskreniji horoskopski znaci, oni gotovo nikad ne glume

Gotovo nikad ne glume i ne pretvaraju se – s njima znate na čemu ste!

Ovan – toliko iskren i direktan da bi ih se mogao nazvati najiskrenijim horoskopskim znakom. Što na um – to na drum! Čak i kad je istina najbolnija, reći će je u lice i trpeti sve posledice. Pukli bi da kažu šta misle, što nije uvek dobro.

Bik – nema potrebu za glumatanjem. S Bikovima je sve načisto i ljudi koji se s njima druže uvek znaju na čemu su. Nisu dobri u pretvaranju.

Rak – direktni su i otvoreni, a kad se radi o njihovim osećanjima, nemaju straha da ih pokažu, mada bi ih rado sakrili.

Lav – iako voli dramu i scenu, ne skriva nijednu svoju stranu, čak ni one najgore.

Devica – ne želi da stvori lažni utisak niti ima vremena za to. Ponekad i kažu nešto što ne treba, ali nisu dovoljno nadareni za glumu. Ako od njih tražite iskreno mišljenje, to ćete i dobiti, uz argumentaciju.

Škorpija – ako neko ne zna da glumi, to je Škorpija. Direktne su i iskrene do te mere da teško ponose lažljivce, čak i kad postoje dobri razlozi za laganje. Nemaju problema da saspu sve u lice. Biraju uz sebe iskrene ljude.

Strelac – stvarni su i iskreni, direktni. Njima je najvažnije da pokažu svoje osećanje i jasno izraze svoje mišljenja.

Vodolija – nije ih briga za tuđe mišljenje pa im gluma i pretvaranje ne padaju na pamet. Nije im ni na kraj pameti da nekoga lažu. To im oduzima previše energije. A što se tiče drugih – ili ih obožavaju ili ih se klone.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.