U trendu

Ovo su najmudrije žene Zodijaka: Znate li koja je dama na prvom mestu?

Razumne i strpljive. Poseduju unutrašnji mir. Dobrotu. Visoko uzdignute glave primaju sve poteškoće koje im sudbina donese. Fascinantne su to žene koje poseduju onu vrstu prirodne, instinktivne mudrosti, koja posebno dolazi do izražaja u zrelijim godinama. Jeste li i vi na spisku?

Sticanje mudrosti je veliko dostignuće, kojim ne može svako da se pohvali, čak ni u zrelom životnom dobu, piše uspesnazena.com.

Mudrost ne čine samo znanje, iskustvo i razboritost – to je pre svega unutrašnje spokojstvo, koje ne zasenjuje razum.

Astrolozi su dugo analizirali osobine horoskopskih znakova i odlučili su kojim od njih će, najverovatnije, mudrost doći s godinama.

1. Jarac

Ozbiljnost, smirenost i razboritost – karakterne su osobine i vrline koje od žena rođenih u znaku Jarca čine najmudrije predstavnice lepšeg pola.

One su suzdržane, uvek postupaju savesno i znaju da donesu prave odluke. Svoje karijere i veze žene Jarci nikada ne grade na prečac.

One smireno prihvataju darove sudbine. I na kraju od života dobiju sve što žele.

2. Vodolija

Žena Vodolija nije samo fascinantna, već poseduje i prirodnu mudrost.

Predstavnice ovog horoskopskog znaka imaju svoje gledište, ali ga nikada ne nameću drugima. Ne smatraju da su uvek u pravu.

Vodolije se ne prepiru oko sitnica. Nikada ne pokušavaju da promene svog partnera. Sve životu prihvataju onako kako jeste.

3. Devica

Device znaju da prihvate život potpuno racionalno.

Žene rođene u ovom znaku su vrlo  razumne i strpljive osobe. Nekim životnim situacijama često pristupaju kao promatrači. Zahvaljujući tome, one mnogo toga vide i razumeju.

Žena Devica sazdana je od mudrosti i smirenosti. Ona zna da kontroliše svoje emocije i usprkos svojoj unutrašnjoj snazi deluje vrlo nežno i ženstveno.

4. Bik

Ako vam stvarno zatreba mudar savet o vezama, obratite se ženi Biku. Ona će svoje iskustvo i znanje rado podeliti s drugima.

Bikovi poseduju unutrašnji mir i dobrotu, a svoju toplinu velikodušno poklanjaju svojoj okolini.

Žena Bik može da postane muza svom muškarcu jer će uvek podržavati njegove ambicije i biti pouzdan oslonac u porodičnom životu.

Divne predstavnice ovog horoskopskog znaka znaju da daju zaista mudre savete.

5. Ovan

Žene Ovnovi su vrlo odgovorne i smatraju da drže život u svojim rukama. One strpljivo i visoko uzdignute glave primaju sve teškoće koje im sudbina nametne.

Žene rođene u ovom znaku rado pomažu i brinu se o drugima.

Žena Ovan takođe želi da upozna svet i zato voli da čita knjige i obično ima hobije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (2)