U trendu

Ovo su najzlobniji horoskopski znaci: Kriju se iza maske dobre osobe, ali imaju samo loše namere

Bilo da su kraljice drame, osvetoljubivi ili ljubomorni, nije ih dobro imati za neprijatelje.

Astrolozi se slažu da ljudi rođeni u ovim horoskopskim znakovima znaju da budu pravi zlobnici.

Rak

Na vrhu liste su Rakovi, koji su poznati po svojoj ćudljivosti i negativnosti, ali to nije jedina stvar o kojoj treba da brinete kada ste Raku na putu.

– Ne želite da uznemirite jedno od ovih stvorenja – upozorava Šarlot King, radio astrolog. Poznato je da Rak reaguje defanzivno na skoro sve, čak i na dobre stvari. King napominje da se ne plaše da koriste svoj tvrdi oklop.

– Zlobnost ovog znaka zasniva se na zaštiti i sigurnosti, pa ako uznemirite Raka, budite spremni. Poseći će vas“, dodaje King.

Vodolija

Iako Vodolije mogu biti prilično emocionalno inteligentne kada su u pitanju veze i prijateljstva, često se izoluju od najbližih jer nemaju mnogo emocionalnog kapaciteta za empatiju. Ponekad mogu imati veliki kompleks superiornosti.

– Ponekad im njihov intelektualni nemir može dati osećaj da su svemoćna bića, verujući da oni najviše znaju, a da su drugi oko njih nekako ispod njih i još niže – kaže King.

Bik

Bik je obično neverovatno odan, a drugima oko sebe obično deluju smireno i sabrano. Ali ono što mnogi ne znaju je kako se to lako može promeniti za nekoliko minuta.

– Opušteni i super cool Bikovi deluju bezopasno i jesu sve dok im ne povredite jednu stvar blizu srca – kaže Sidart Kumar, astrolog i numerolog. Ovaj znak koristi vašu ranjivost da vas udari, dodaje on. Bik može biti prilično oštar ako se oseća zanemareno ili izdano, ali uglavnom nalete zbog slomljenog srca. Kamar napominje da je, iako je to donekle teško izvodljivo, najbolje biti strpljiv sa njima i dati im prostora.

Ovan

Ovnovi su dobro poznati po svom avanturističkom i strastvenom duhu, ali im je teško da se nose sa osećajem da su nevidljivi.

– Ovan voli da pobeđuje i uvek sebe postavlja na pijedestal – objašnjava Kumar. Takođe se lako uvrede. Ako su uvređene, drske reči Ovna su dovoljno oštre da sruše vaše samopouzdanje i izazovu traumu.

– Ispod te grubosti je neko ko želi da se oseća shvaćenim i cenjenim – kaže Kumar i objašnjava da je sve što Ovnu treba da se smiri jeste slušanje, uvažavanje i saosećanje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (2)