U trendu

Pazite: Ova 3 znaka izdaće vas pre ili kasnije

Kako na poslu, tako i u dobrom prijateljstvu – lojalnost igra vrlo važnu ulogu. Međutim, svako se ponekad u životu našao u situaciji da je razočaran u nekoga.

Neki horoskopski znakovi koji važe za kreativce često lojalnost smatraju dosadnom.

Strelac

Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku imaju brojne dobre osobine. Nažalost, mana im je što nisu lojalni.

Oni žude za akcijom i pustolovinom. Toliko brzo prelaze s jedne stvari na drugu da im je nemoguće ostati duže vreme uz nekoga ili nešto. To često ide na živce njihovim šefovima, ali i partnerima.

Oprez: ako vam Strelac nešto obeća – verovatno neće ispuniti obećanje.

Vodolija

Ovaj horoskopski znak je među omiljenim kod drugih zbog svoje društvenosti i velikog srca.

Međutim, u Vodoliju se ne možete sto odsto pouzdati jer joj je teško da se prepusti nečemu – naročito kad je reč o emocijama.  Stoga, nemojte se začuditi osećaju nesigurnosti ako ste u vezi sa ovim znakom.

Blizanci

Blizanci vole da iznenade ljude i da ih impresionioniraju. Međutim, smatraju kako je apsolutna lojalnost nepotrebna i dosadna osobina.

Stoga, radije lete od događanja do događanja, od čoveka do čoveka i vole kad im se drugi dive.

2 komentara
  1. Anonimni

    U nekoliko stranih kompanija sam radio(4) i svake godine zamislite dobijao BONUS za lojalnost firmi jer je ispostovao ugovor sa firmom101%.Tamo nije bilo „politike“ vec samo se sTRUKOM dokazujes !

  2. Anonimni

    Opis STRELCA nigde ne spominjete sad kao pre da je drustven ,da ce pomoci drugom na svoju stetu ,da je veciti putnik pa kako vas moze i kome izdati .Pise strelackoji je radni vek proveo u 11 firmi na svoje i njihovo zadovoljstvo.

Napišite komentar