U trendu

Pažnja: Pomračenje Meseca uticaće na SVE ZNAKE

Prvo pomračenje Meseca, od ukupno 6, će se dogoditi 10. januara
Ovo pomračenje će imati veliki uticaj na sve horoskopske znake. Astrolozi preporučuju da ne donosite nagle odluke, bez prethodnog razmišljanja.

Pomračenje će uneti nemir, ali i to će vrlo brzo proći. Sve što vam je potrebno je malo strpljenja. Povoljan period će biti jedino za Lavovoe i Device kojima će doneti mogućnost za novu ljubavi napredovanje u karijeri.

Na udaru će biti emocije, pa će se mnogi osećati razdražljivo i imati manjak energije, zato ne reagujte na prvu loptu, već prethodno dobro razmislite.

Kako je Mesec u opoziciji sa tranzitnim planetama u Jarcu, onda može kod pojedinih osoba doneti prazninu, emotivnu hladnoću i pesimizam. Naglašeni su i zavist, ljubomora, očaj, strah, beznađe i još mnoge frustracije se mogu javiti.

Ovaj period je odličan za rešavanje sukoba i nesuglasica sa okolinom. Evo kako će se uticati na svaki znak:

OVAN

Kod vas se ovo pomračenje Meseca dešava u vašoj četvrtoj kući koja je zadužena za porodicu, kuću, emocije roditelja pa će tu da se dešavaju emotivni naboji, brige i preokreti. Pazite da ne pogrešite pri nekoj odluci.

BIK

Kod vas se ovo pomračenje dešava u vašem trećem polju što je polje rodbine, učenja, nerava, kraćih putovanja, saobraćaja pa će na tom životnom aspektu biti usmerena osećanja. Postoji mogućnost da razrešite probleme sa papirima, rodbinom ili da se tvrdoglavo držite svog stava koji ne mora da bude ispravan.

BLIZANCI

Kod vas se ovo pomračenje Meseca dešava u vašem polju imetka i finansija pa mnogi mogu da budu emotivno usmereni na taj aspekt. Ako imate nameru da kupujete, prodajete, čak i da delite nekretninu, nemojte da postupite ishitreno da se posle ne biste brinuli i kajali zato što ste požurili.

RAK

Kod vas se dešava u vašem prvom polju što može direktno da utiče na vaš unutrašnji emotivni sklop i na fizičko telo. Moguće je da ste čak i nezadovoljni svojim životom ili da imate problem sa roditeljima. Pojedini Rakovi mogu imati osećaj da ih niko ne voli i da se ne osećaju dobro. Ne brinite, brzo će proći.

LAV

Kod vas se ovaj pun Mesec i pomračenje dešava u vašoj dvanestoj kući koja je povezana sa psihom, inostranstvom, skrivenim emocijama i tajnama pa bi bilo dobro da ništa bitno ne preduzimate već da se opustite, idete na masažu, meditirate. Pojedini Lavovi se mogu i zaljubiti.

DEVICA

Kod vas se ovaj pun Mesec i pomračenje dešava u vašem jedanaestom polju što je vezano za udruženja, klubove, grupe, nadanja, očekivanja, penzije i još mnoge druge stvari. Sva dešavanja će ići u tom pravcu pa ako ste stekli uslov, možete dobiti i penziju.

VAGA

Kod vas se ovaj pun Mesec dešava u vašoj desetoj kući koja je povezana sa jednim roditeljem, karijerom, autoritetima, šefovima pa se u tom pravcu dešavaju promene. Pojedine Vage mogu napredovati u karijeri dok neke mogu imati konflikte sa roditeljima ili šefovima. Nikako se ne preporučuje da reagujete ishitreno.

ŠKORPIJA

Kod vas se ovaj pun Mesec i pomračenje dešava u vašem devetom polju koje je zaduženo za duhovnost, filozofiju, fakultete, inostranstvo, putovanja i još mnoge stvari. Svakako da će kod vas biti mnogo boljih dešavanja i ovo pomračenje ne utiče značajnije. Pojedine Škorpije mogu otvoriti svoju dušu i emocije. Pazite kome se poveravate.

STRELAC

Kod vas se ovaj pun Mesec i pomračenje dešava u vašem osmom polju transformacije i finansija koje su od partnera, osiguranja ili kredita pa dobro izračunajte gde i sa kim ulažete novac. Nigde ne žurite sa odlukama, jer vi imate dosta planeta u vašem polju finansija u Jarcu što nije lako.

JARAC

Kod vas se ovaj pun Mesec i pomračenje dešava u vašem sedmom polju partnera, kako poslovnih tako i emotivnih. Ako tu ispadne neki nesporazum i ako se budete osećali emotivno ugroženo, nije vreme da prekidate odnose već se malo povucite i razmislite. Pojedine osobe će u startu da se distanciraju.

VODOLIJA

Kod vas se ovaj pun Mesec i pomračenje dešava u vašem šestom polju posla, svakodnevnog života i zdravlja pa tu povedite računa da se neke emocije ne ispolje gde vas prosto gađaju u vašu bolnu tačku na polju zdravlja. Nervi mogu biti napeti pa ništa ne rešavajte u tom stanju.

RIBE

Kod vas je ovo pomračenje i pun Mesec u vašem petom polju ljubavi, dece, sporta, zabave, planova, poklona itd. Sve što se bude dešavalo vi ćete proživljavati dosta emotivno pa se preporučuje da ne ulazite u dubinu emotivnog preslišavanja. Realno sagledajte svoja lična osećanja u suočenju sa situacijama i brzo ćete moći da uvidite dobre i loše vaše postupke.

(Stil, Željka Knežević)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (2)