Pet koraka do moje najvoljenije Škorpijice

Ako tražite ideju šta da kupite svojoj omiljenoj Škorpijici, evo male pomoći.

Prvi korak: ukoliko razmišljate o kupovini nakita, onda odaberite kamen koji je namenjen baš ovom horoskopskom znaku. Moderan kamen za rođene u novembru je topaz, a tradicionalni je citrin. Mistični nakit je od bisera.

Drugi korak: uzmite u obzir astrološke atribute prlikom kupovine poklona. Novembarske Škorpije, rođene između 1. i 22. novembra, vole poklone kao što su dnevnici, lični organizeri, knjige, ali i nakit koji se slaže sa strastvenom i napetom prirodom njihovog znaka.

Treći korak: poznavaoci astrologije i dragog i poludragog kamenja takođe tvrde da postoji razlika između rođenog kamena i mesečnog kamena. Tako je rođeni kamen za Škorpije malahit.

Četvrti korak: kupite ili pošaljite buket ili korpu s cvećem. A ako se dvoumite oko izbora vrste cveća, hrizanteme su cveće novembra.

Peti korak: obradujte svoju dragu osobu izlaskom u neki otmeni restoran ili sami pripremite večeru.

Evo još nekoliko saveta. I muškarci vole kada na poklon dobiju cveće, zato nemojte ni to u potpunosti isključiti. Još jedan dragi kamen koji je naprosto omiljen Škorpijama je dijamant.

A kada konačno izaberete odgovarajući poklon, ostaje vam još samo da ga uvijete u neki šareni papir, prikačite mašnicu i na čestitki napišete: „Mojoj najvoljenijoj Škorpijici!“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.