U trendu

Po meri Riba

Da li ste znali da vam horoskop može pomoći i pri uređivanju stana? Evo nekoliko saveta za Ribe.

Pošto ste umetnički nastrojeni, želite maštovito uređen prostor.

Uređenje sobe bazirate na transcendentalnom i snovima, često uključujući elemente inspirisane morskim svetom. Vodene boje, kao što su morskozelena, svetloplava i žuta stvaraju savršenu atmosferu za vas.

Nalazimo se ispod površine mora ili u vašoj dnevnoj sobi? Rođeni u horoskopskom znaku Riba žele sobu koja će učiniti da se osećaju kao da u njoj mogu da zaplivaju. To može da objasni vazdušaste zavese, debeo tepih i morske anemone u dnevnoj sobi. Ribe su umetničke duše. Jednostavno znate kako da uredite dnevnu sobu i gde šta da stavite. Neku biljku u ćošak, pokrivač od kašmira preko kauča, a školjke su još jedan obavezan detalj.

Spavaća soba je vaše omiljeno mesto za relaksaciju. Krevet vam je najvažniji. Neka bude mekan i udoban s obaveznim prekrivačem od kašmira. Naravno, nećete biti srećni ako ta udobna oaza ne oslikava vašu kreativnu energiju. Izaberite neko umetničko delo koje je večno i sanjivo, na primer, sliku Van Goga. Vaša soba je vaš ulaz u zemlju snova i tu dobijate sve svoje dobre ideje.

Neki će vašu kuhinju pomešati s galerijom slika. Na frižideru se obično nalaze dečju crteži, porodične slike, oni slatki magneti koje ste kupili.

Ormani mogu biti veselo obojeni ili ćete umesto toga na njima držati veliku šarenu kuhinjsku krpu. To je samo jedan plod vaše ogromne maštovitosti i kreativnosti. Prozor u kuhinji je poželjan. Ribe obožavaju prirodu.

Omogućite sebi da posmatrate prirodu dok pravite svoje omiljene kolače – to će vas usrećiti. Vi osećate pravu radost dok se brinete o drugima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar