U trendu

Počeo je retrogradni Merkur: Pripadnicima četiri znaka napraviće pakao od života

Počeo je astrološki najizazovniji period u godini – retrogradni Merkur. Ovaj period, koji će trajati do 25. aprila, poznat je po svojoj sposobnosti da unese haos u komunikaciju, odnose i finansije, ali će neki horoskopski znaci osetiti njegov uticaj jače od drugih.

Ovan

Kao domaćin retrogradnog Merkura, Ovan će osetiti direktan udar. Očekujte nesporazume i frustracije u komunikaciji, što može dovesti do sukoba u ličnim i profesionalnim odnosima. Savetuje se da još jednom proverite sve informacije i budete strpljivi u razgovoru.

Rak

Za Rakove ovaj period može doneti izazove u odnosima u kući i porodici. Stare nesuglasice mogu isplivati na površinu, što zahteva vašu pažnju i rešenje. Ključ je u otvorenoj i iskrenoj komunikaciji, bez pretpostavki.

Vaga

Za Vage, retrogradni Merkur u Ovnu može uticati na partnerstva, bilo da se radi o poslovnim ili ljubavnim odnosima. Nesporazumi i odlaganja mogu stvoriti napetost, pa je važno da ostanete smireni i ne donosite prenagljene odluke.

Jarac

Jarčeve čekaju izazovi u karijeri. Projekat na kojem radite može doživeti neočekivane obrte ili neuspehe. Komunikacija sa nadređenima i kolegama zahtevaće dodatnu pažnju. Ostanite organizovani i spremni za promene planova.

Za sve znakove zodijaka, ključno je zapamtiti da retrogradni Merkur nije samo period izazova, već i prilika da se preispitaju, preispitaju i isprave greške iz prošlosti. Ovo može biti vreme intenzivnog ličnog rasta ako se fokusirate na unutrašnji rad umesto na borbu sa spoljnim okolnostima.

Saveti za preživljavanje retrogradnog Merkura u Ovnu:

  • Još jednom proverite sve komunikacije i planove putovanja.
  • Izbegavajte potpisivanje važnih ugovora ili započinjanje novih projekata.
  • Budite strpljivi u interakciji sa drugima i budite spremni na kompromis.
  • Iskoristite ovaj period da rešite nerešene probleme iz prošlosti.

Dok prolazimo kroz ovaj turbulentni period, zapamtite da svaki retrogradni ciklus sa sobom nosi lekcije i mogućnosti za rast. Prihvatite izazove otvorenog uma i volje za učenjem i možda ćete biti iznenađeni pozitivnim ishodom koji vas čeka na kraju ove astrološke oluje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.