U trendu

Pokloni za Ribe

Ako imate prijatelja koji je rođen u horoskopskom znaku Riba, onda imate prijatelja za ceo život. Oni su bezuslovno lojalni i ostaće uz vas kroz sve poteškoće, ali budite svesni da to isto oni očekuju od vas. Često su zainteresovani za stvari spiritualne prirode i saosećanje je jedna od njihovih najvećih vrlina, ali se za njih može reći i da im je glava u oblacima.

Ukoliko kupujete rođendanski poklon za neku dragu osobu koja pripada ovom horoskopskom znaku, evo nekoliko saveta koji bi možda mogli da vam pomognu pri izboru.

Rođendanski poklon za Ribe koji dotiče najveće dubine njihovih srca su biljke i cveće. Ribe su i brilijantni umetnici i umeće da cene poklone kao što su razni umetnički radovi, setovi ili obojene ukrasne kutije. Vladajuća planeta im je vodeni Neptun, tako da su njihove omiljene boje ljubičasta i morskozelena. Ribe naročito vole poklone koji su povezani s vodom. Mora se reći da Ribe ponekad mogu da budu i materijalisti, tako da će očekivati da saznaju koliko je koštao njihov rođendanski poklon.

Evo nekoliko idealnih poklona za Ribe: bilo šta mekano ili napravljeno od krzna; muzička kutija, jer su Ribe veoma sentimentalne; kišobran je savršen baš zbog njihove vodene prirode; torba za putovanja ili navlaka za pasoš, jer Ribe vole i da putuju; oprema za umetničko stvaralaštvo; neka igračkica.

Za muškarce rođene u znaku Riba savršeni rođendanski pokloni su: losion posle brijanja, kolonjska voda, bioskopske ulaznice za neki dobar film, cipele.

Žene Ribe voleće: plutajuće mirisne sveće, parfeme, mirisne kupke i losione, ulja i sapune, bioskopske ulaznice za neki dobar film, cipele, udobne čarape, ulja na platnu, muzičke instrumente, dobro vino, cveće, papuče, knjige poezije, knjige o tumačenju snova, romantične filmove, kupaće kostime, akvarijum s tropskim ribama, orhideje.

Sada vam jedino preostaje da odaberete odgovarajući poklon i obradujete svoju Ribu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.