U trendu

Pravi hedonisti: Ovi horoskopski znaci najviše uživaju u hrani!

Ako ste pripadnik nekog od ovih horoskopskih znakova, verovatno vam je teško da održite liniju, jer vi ste rođeni u sazvežđu „dobrog zalogaja“. Ako ne vi, sigurno je da među svojim prijateljima imate nekoga ko istinski uživa u hrani. To su one osobe pored kojih ni vi ne možete da odolite sočnom zalogaju.

Bik

Bikovi su na prvom mestu top liste velikih gurmana i sladokusaca. Oni naprosto žive za dobar zalogaj u društvu porodice i vrlo odabranog kruga prijatelja. Bik važi i za neprikosnovenog domaćina, te će se poseta njemu uvek svoditi na kuhinjsku čaroliju. Oni su izvrsni kulinari, a estetika trpeze, zahvaljujuću vladajućoj Veneri, je neizostavni deo uživanja u hrani. Nadasve je poznato da ćete naklonost ovog znaka horoskopa dobiti preko kulinarskih veština.

Rak

Rakovi spadaju u vredne kuvare i neretko se velika imena u kulinarstvu vezuju baš za ovaj znak. Zašto? Senzibilitet Raka je usmeren na gnezdo porodičnog doma. Oni vole da ugode svojim najimilijma i uživaju us premanju lepe i ukusne hrane. Takođe, ništa manje ne uživaju u ukusu iste. Oni preferiraju tradicionalna jela i domaću hranu. Rak kao roditelj je ozbiljan “smarač” dece, po principu, sve se iz tanjira mora pojesti!

Vaga

Vaga je znak koji najviše uživa u slatkišima. No, kako su im zvezde podarile dobar metabolizam i vitku liniju, Vage nemaju problem da uživaju u svim blagodetima slatkiša. Mnogi im zbog toga zavide, ali zgodna Vaga ima unos ugljenih hidrata na dnevnom nivou više nego bilo koji drugi znak. Ona ima sposobnost da, prosto, poslasticu namiriše u širem radijusu. Vage su, jednostavno, “termiti” za čololade.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar