U trendu

Prema astrolozima, ovo su dva najinteligentnija horoskopska znaka

Bilo da ste autoritativni Ovan ili brižni Rak, svaki horoskopski znak ima svoje najatraktivnije osobine. Ova astrološka merenja mogu predvideti sve, od vaše romantične kompatibilnosti do zdravlja. Ali, kada je u pitanju inteligencija, koji znak je zauzeo tron?

Naime, kako piše Reader’s Digest, Vodolija i Škorpija najpametniji su horoskopski znakovi, kažu astrolozi, ali iz dva vrlo različita razloga.

Osobe rođene pod znakom Vodolije imaju najviši nivo analitičke inteligencije koja se meri kognitivnim sposobnostima i koeficijentom inteligencije. Škorpije, s druge strane, imaju pronicljiviju pamet; one su najbolje u realnoj proceni i razumevanju sveta u celini.

To ne znači da drugi znakovi nisu inteligentni na svoj način. Zapravo, Blizanci i Vage takođe imaju dosta kognitivnih sposobnosti, dok su Rak i Ribe emocionalno najinteligentniji; drugim rečima, izvrsni su u prepoznavanju i rasuđivanju sopstvenih i tuđih osećanja.

S druge strane, zemaljski znakovi, Bik, Devica i Jarac, pokazuju praktičnu inteligenciju, a vatreni znakovi, Ovan, Lav i Strelac, obično su najintuitivniji, što ih čini sklonijima preuzimanju rizika.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar