U trendu

Prepoznaj me po oblačenju

Moto svih osoba rođenih u horoskopskom znaku Strelca je: „Ne sputavaj me!“ Ova težnja može se zapaziti i u njihovom oblačenju: što šire i komotnije, jer je tako prijatnije. Strelčeva garderoba je uvek u pastelnim bojama – braon, okeržuta ili narandžasta. On obožava sportski stil, ali mu njegov ekspanzivni zaštitnik – Jupiter, ponekad nameće i elegantan stil odevanja. Strelci se okreću klasičnom stilu samo kada moraju. Njihovi omiljeni delovi garderobe su prsluk i pantalone.

Bolna tačka svakog Strelca su noge. Zbog toga se predstavnici ovog znaka opredeljuju pre svega za sportsku obuću. Vole da nose patike, mokasine i cipele od mekane kože. Važno je da se osećaju udobno i ležerno u obući koju nose.

Žene rođene u znaku Strelca takođe vole da se oblače u sportskom stilu. Njihove cipele su obično ravne, ali u izuzetnim situacijama obuće i cipele s visokim potpeticama. Izuzetak su one predstavnice ovog sportskog znaka koje imaju dosta planeta u znaku Vage.

Mnoge žene i muškarci rođeni u horoskopskom znaku Strelca verovatno su se prepoznali u ovom objašnjenju. Međutim, na ovaj način će i drugima biti znatno lakše da ih prepoznaju. Zato, živela komocija!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.