U trendu

Preziru prevaru: 4 najvernija horoskopska znaka

Prečesto se fokusiramo na varalice. Tražimo znakove da su nam partneri neverni, ali može biti opasno za vezu tražiti negativnosti tamo gde ih možda i nema. Varanje može biti kao zavisnost – što neki ljudi više varaju, to više žele i mogu postati bolji u ignorisanju vašeg moralnog kompasa.

Da li je vaš partner otvoren? Da li osećate da je iskren prema vama? Ako nemate osećaj da on krije stvari od vas, verovatno i ne laže i ne vara. Ako je neko otvoren za jednu stvar, verovatno je otvoren za većinu stvari u svom životu. Na kraju, morate verovati svojoj intuiciji. Samo zato što nema „crvenih zastavica“, to ne znači da vam nešto promiče od signala koji upozoravaju na prevaru, to samo znači da prevare i nema. Ko su najverniji horoskopski znakovi prema astrologiji?

1. Rak

Sve dok su Rakovima emocionalne potrebe zadovoljene i dok se osećaju sigurno u svojoj vezi, oni su verni. Rakovi su potpuno u tome da pronađu svoju srodnu dušu i puste korene. Oni ne petljaju kada su u pitanju odnosi. Sve dok se osećaju cenjenim od strane svog partnera, ne bi ni pomislili da zalutaju negde drugde.

2. Škorpija

Može proći neko vreme dok Škorpija spusti gard i pusti nekoga da im se približi, ali kada jednom uspostave snažnu vezu, oni su izuzetno verni. Međutim, ako je njihovo poverenje narušeno, tada stvari mogu postati nezgodne. Škorpije nisu iznad osvete i imaju ceo arsenal oružja da to sprovedu. Verni su tačno koliko i njihov partner i ni mrvicu više. Ne vole prevaru, ali im je potrebna osveta da bi povratili samopoštovanje.

3. Jarac

Jarčevi veoma ozbiljno shvataju obaveze i jedan su od najvernijih horoskopskih znakova. Ako su u jakoj vezi, verovatno su već počeli da razmišljaju o budućnosti i neće želeti da urade ništa da je ugroze. Ako nisu srećni u vezi, najverovatnije će je prekinuti, a ne prevariti svog partnera. Ako u vezi ima problema, spremni su da rade na tome.

4. Devica

Device su izuzetno verne jer ne samo da su veoma praktične, već im je pomisao da budu uhvaćene u prevari toliko užasna da to nikada ne bi uradile. Zatim, tu je i činjenica da je Devica previše zauzeta da bi imala nekoga sa strane. Verovatno je bilo dovoljno teško pronaći pravog partnera (zbog Devičinih super visokih standarda), tako da je pronalaženje nekog drugog istog kalibra praktično nemoguće.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.