U trendu

Prijatelji koji čvrsto stoje na zemlji

A kakvi su prijatelji oni koji su rođeni u zemljanim horoskopskim znacima?
Zemljani horoskopski znaci kao što su Bik, Devica i Jarac su veoma praktični i stabilni prijatelji i njihovo prijateljstvo može trajati ceo život. Ovo su mirna i strpljiva bića koja znaju da sebi postave ciljeve i da naporno rade da bi ih dostigli. Ako vam je potreban savet u vezi s poslom ili ljubavlju, ili vam je potreban neko da vas preveze u tri sata ujutru, možete računati na predstavnike zemljanih znakova. Međutim, oni će i da vam kažu kako sve to oni vide; zato, ako ne želite da znate istinu, nemojte se družiti s njima.

Bikovi su privrženi i pouzdani prijatelji i imaju jaku volju i karakter. Oni vole ljude i uživaju u najfinijim stvarima u životu. Ne vole slabosti, kako kod sebe tako i kod drugih, i neće se ustručavati da vam to i istaknu.

Potrebno je malo truda da zadobijete poverenje jednog Bika, ali ako ga imate i poštujete, nećete imati boljeg prijatelja od njega. Bikovi se najbolje slažu s drugim Bikovima, Blizancima, Rakovima, Devicama, Jarčevima, Ribama i Ovnovima. Dobro se slažu s Lavovima, Škorpijama i Vodolijama. Međutim, imaju malo strpljenja kada su u pitanju Vage i Strelci.

Device su inteligentne i uredne, intelektualno nastrojene i pažljive. Kao prijatelji, one vole da pomognu i da daju. Takođe, vole da sve bude mirno. Ovo su prirodni borci, koji su uvek spremni da priskoče u pomoć, ali imaju malo problema kada je potrebno da zatraže pomoć ili da priznaju da su pogrešili. Možda imaju malo onih koje mogu nazvati pravim prijateljima, ali imaju dosta poznanika. Device se najbolje slažu s drugim Devicama, Vagama, Škorpijama, Jarčevima, Bikovima, Rakovima i Lavovima. Dobro se slažu sa Strelcima, Ribama i Blizancima. Prijateljstvo može biti neuspešno s Vodolijama i Ovnovima.

Jarčevi su lojalni i pažljivi, iskreni i odani. Predstavnici ovog horoskopskog znaka nikada neće napustiti pravog prijatelja. Oni su skloni testiranju svojih odnosa, i ponekad prelaze preko svojih granica, pokušavajući da pomognu ili da urade nešto dobro za nekoga do koga im je stalo. Ako prijateljstvo krene nizbrdo, oni svakako znaju da zamere zbog toga, ali i ljut Jarac će održati svoja obećanja. Jarčevi se najbolje slažu s drugim Jarčevima, Vodolijama, Ribama, Bikovima, Devicama, Škorpijama i Strelcima. Dobro se slažu s Ovnovima, Rakovima i Vagama. Blizanci i Lavovi umeju da iscrpe osećaj za odgovornost i obaveze kod Jarčeva.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar