U trendu

Prijatelji koji lebde u oblacima

A kakvi su vaši prijatelji u vazdušnim horoskopskim znacima?

Vazdušni znaci kao što su Blizanci, Vaga i Vodolija su veoma komunikativni i inteligentni. Ovo ih čini uzbudljivim, jer im brzo padaju na pamet razne ideje i različiti koncepti. Oni su definitivno operativni i racionalni, ali opet i spontani u svojim dnevnim aktivnostima. To ih čini prijatnim društvom, ali ponekad i malo neurotičnim. Ponekad im je teško da zadrže pažnju na jednoj stvari. Vage naročito obožavaju da odu na drugu žurku ako ona na kojoj su nije dovoljno uzbudljiva za njih.

Blizanci vole avanture i sve živahno i zabavno. Iako se čini da poznaju svakog, oni imaju običaj da većinu ljudi drže na distanci. Ako uspete da im se približite, Blizanci mogu biti lojalni, požrtvovani i velikodušni prijatelji. Blizanci vole interesantne stvari i privlači ih pozorište i umetnost. Mogu biti saosećajni, ali se ipak ne bave preterano negativnom stranom života, što očekuju i od drugih. Najbolje se slažu s drugim Blizancima, Rakovima, Lavovima, Vagama, Vodolijama, Ovnovima i Bikovima. Dobro se slažu s Devicama, Strelcima i Ribama. Škorpijama i Jarčevima uspeva da im se podvuku pod kožu.

Vaga uživa u životu, stalno je užurbana, ali uvek nađe vremena da bude u toku sa svim stvarima. Vage su pune ljubavi i pravedne, i teško da će izdati prijatelja ili poverenje koje imaju. One obožavaju društveni život, a što je on luksuzniji – to je bolje! Pune su života, i vole da pokažu zahvalnost onima do kojih im je stalo. S vremenom Vaga može postati ljubomorna, ali i to je jedna od strana ovog horoskopskog znaka. Vaga se najbolje slaže s drugim Vagama, Škorpijama, Strelcima, Vodolijama, Blizancima, Lavovima i Devicama. Dobro se slaže s Jarčevima, Ovnovima i Rakovima. Ne vezuje se baš uvek za Ribe i Bikove.

Vodolije su fascinantne većini ljudi. Iako imaju dosta poznanika, oni kao da dolaze i odlaze. Prijateljski su raspoložene i ne sude suviše o drugima. Takođe, Vodolije će raditi na tome da osiguraju odnose s ljudima do kojih im je stalo. To je interesantno putovanje za Vodoliju kao vašeg prijatelja, jer oni mogu biti pomalo ekscentični ili radikalni, a u takvim slučajevima je pomalo teško osećati se blisko s njima. Vodolije se najbolje slažu s drugim Vodolijama, Ribama, Ovnovima, Blizancima, Vagama, Strelcima i Jarčevima. Dobro se slažu s Bikovima, Lavovima i Škorpijama. Čini se da nemaju dovoljno vremena da prihvate i razumeju one koji su rođeni u horoskopskim znacima Raka i Device.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (5)