najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

Prijatelji za plivanje

A kakvi su vaši vodeni prijatelji?
Vodeni horoskopski znaci kao što su Rak, Škorpija i Ribe su kreativni, maštoviti i emotivni. Imaju veoma razvijenu intuiciju i mogu biti veoma saosećajni prema ljudima koji ih okružuju. Zato su oni prijatelji puni razumevanja koji znaju da slušaju. U vaš život mogu da unesu estetiku koju niste ni mogli da zamislite. Ali, mogu biti i nepouzdani, sumorni i promenljivog raspoloženja.

Rakovi podržavaju, odnose se zaštitnički i jednostavno su divni. Kao prijatelji, oni će davati onoliko koliko od njih tražite, ali od vas očekuju potpuno isto. Rakovi obično prelaze granice prijateljstva i njihovi prijatelji postaju deo jedne velike porodice. U prirodi Rakova je da se oni osećaju kao žrtve, tako da ovo prijateljstvo treba tretirati s pažnjom. Ali, to je mala cena koju treba platiti za nekog ko će uvek biti uz vas. Rakovi se najbolje slažu s drugim Rakovima, Lavovima, Devicama, Škorpijama, Ribama, Bikovima i Blizancima. Dobro se slažu s Vagama, Jarčevima i Ovnovima, ali se ne slažu tako dobro sa Strelcima i Vodolijama.

Škorpije nisu uvek opuštene i prijatne. One se trude da pažljivo ispitaju i ocene one koje su pozvale u svoj krug prijatelja. Ako vam to pođe za rukom, Škorpija neće prihvatiti ništa manje nego potpunu odanost, ali će vam za uzvrat dati to isto. Prijateljstvo sa Škorpijom je kao neki interesantan ples, u kome će oni znati i štititi vaše tajne pre nego što vi saznate njihovo prezime. Škorpije se najbolje slažu s drugim Škorpijama, Strelcima, Jarčevima, Ribama, Rakovima, Devicama i Vagama. Dobro se slažu s Vodolijama, Bikovima i Lavovima. Ovnovi i Blizanci su malo previše haotični za razvijanje neke duže prijateljske veze.

Ribe su prijateljski nastrojene i odane, zabavne i rasejane. Mogu da deluju opušteno ili rezervisano, ali kada ih bolje upoznate, Ribe su brižne i privržene. Imaju puno prijatelja i poznanika, i njihova saosećajna strana i volja da pomognu često ih čini metama za iskorišćavanje. Ribe vole da budu potrebne, a njihovo prijateljstvo može da izdrži teret daljine i vremena. Najbolje se slažu s drugim Ribama, Ovnovima, Bikovima, Rakovima, Škorpijama, Jarčevima i Vodolijama. Dobro se slažu s Blizancima, Devicama i Strelcima. Ali, često misle da su Lavovi i Vage suviše sebični za duže prijateljske veze.

7 komentara
 1. Srđan Elezović

  Ne znam samo odakle vam ideja da su rakovi divni??? Oni su sve drugo – samo ne divni. Patološke stipse, ljubomorni, posesivni, veliki manipulatori, okrenuti sebi i sopstvenoj koristi, ne biraju sredstva u ostvarenju svojih ciljeva. Što se tiče njihovog “normalnog“, uobičajenog raspoloženja – to je tek pravi psiho. Škorpije su škorpije i treba ih se kloniti.
  Ribe – dvolične i suviše ljigave.

 2. Aleksandar Popović

  Ribe – ljigave, škorpije – otrovne, a rakovi – nemam pojma, mislim da ni oni sami ne znaju kakvi su. Čas ovakvi, čas onakvi. Jedno sigurno znam – isključivo se bore za sebe i svoje interese. Nimalo nisu naivni kao što mogu izgledati na prvi pogled. Sebičnjaci i – nista više.

 3. Andrea Matejić

  Ne volim vodene znakove iz jednostavnog razloga što su uzasne stipse, proračunati i sve im se vrti oko novca. Druže se uglavnom iz koristi.

 4. Bojana Stošić

  Muški Rakovi – zar oni uopšte postoje? Njih uglavnom doživljavaju kao žene. Inače, lenji, neodgovorni, škrti likovi. Sva ta “žvaka“ o emocijama – “mačku o rep“.

 5. Aleksandra Milenković

  Rakovi – manipulativni, koristoljubivi, namćori. Samo deluju “fino“ na prvi pogled. Mračni likovi.

 6. Stefan Mihajlović

  Vodeni znaci su sebični – škrti – cicije. I kada se radi o novcu, a i kada su druge stvari u pitanju. Poznato je da je odnos prema novcu karakterna osobina ličnosti. Prema tome, iako imaju poneku lepu osobinu, a svakako da je imaju, dominantna im je sebičnost – pred kojom sve druge osobine “padaju u vodu“.

 7. Lana Popović

  Rakovi – nepouzdani i koristoljubivi. Kada ste im potrebni – eto ih odmah, kada su oni potrebni vama – nigde ih nema. Za društvo – uglavnom dosadni. Oni su samo za mame, decu i kretanje po svom stanu – iz sobe u kuhinju i nazad, i tako celog života. I grebatori veliki.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike