U trendu

Pripadnici ova 3 znaka pronaći će pravu ljubav na proleće, spremite se – stiže romantika

Buđenjem proleća bude se i osećaji ljubavi, a ova tri horoskopska znaka ovog će proleća imati sreće u pronalasku partnera.

1. Bik
Bikovi će ovog proleća iskusiti promene pa im neće biti dosadno. Iako ponekad znaju ‘stati na kočnicu’, ubrzo bi se trebali opustiti i prepustiti osećaju ljubavnog poleta.

Želja za igrom i flertom biće veća nego inače, pa se Bikovi trebaju potruditi da ne propuste dobru priliku, što ponekad znaju da učine. Dolazi vreme spontanosti, inspiracije i ljubavi.

2. Rak
Pripadnici ovog znaka, pogotovo oni koji su u vezi, ovog će proleća shvatiti da su spremni za novu fazu veze. S partnerom će se povezati na dubljem nivou i iskusiti novi nivo bliskosti. Ako svoju vezu još želite učvrstiti, podelite s partnerom svoje najdublje osećaje, jer vam je potreban neko tko će vas uistinu razumeti.

3. Vodolija
Za Vodolije je najvažnije skoncentrišu se na sebe, svoj razvoj i prihvatanje, pa će romantika doći sama od sebe. Pripadnici ovog znaka zračiće pozitivnom energijom i privlačnošću, pa im flerta i novih iskustava neće nedostajati, prenosi 24sata.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.