U trendu

Pripremite se: Astrolog najavio VELIKE PROMENE

Pripremite se!

Nakon duge, hladne i depresivne zime, konačno je stiglo proleće, a od 21.marta počela je i vladavina Ovna koja će trajati sve do 19. aprila, što znači da će sve biti u znaku buđenja prirode i uživanja u lepšem vremenu.

Kada je Sunce u ovom položaju, počinje nova godina i s naletom inspiracije, započinjemo putovanje Ovna. Ovaj položaj Sunca predstavlja energiju koja donosi novi život. Na fundamentalnom nivou, Ovan je motivisan potrebom da počinje i deluje, a koliko lako ćemo postići naše ciljeve u ovom periodu zavisi od samih izbora, kaže numerolog i astolog Goca Dragišić.

Znak Ovna ukazuje na prihvatanje svog identiteta i stavljanje svojih potreba na prvo mesto, zato je ovo idealno vreme da poštujete sebe i svoj put, bez brige o tome šta neko drugi misli. Ovaj period uticaće na sve horoskopske znakove, ali naročito na Ovnove i Vage, tvrdi Goca i dodaje da će od 27. marta konačno i Merkur napustiti Ribe, te će iza nas ostati period kada mislimo srcem i dopuštamo našim osećanjima da govore.

Ova „zvezdana pauza“ neće trajati dugo, pošto romantična Venera ulazi u Ribe 5. aprila, što znači da će ovaj peirod biti lep, prijatan, pun romantičnih iskri i varnica.

U tom periodu bićemo osetljiviji u ljubavi, a imaćemo i više osećanja i generalno biti bolje povezani sa ljudima koji nas okružuju. To otvara prilike da se ojačaju ljubavni, prijateljski i porodični odnosi, ističe Goca.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar