Prvi pun mesec u 2021. najviše će uticati na ova četiri znaka

U četvrtak, 28.01. očekuje nas prvi pun mesec ove godine, a biće u znaku Lava, što znači samo jedno – dani će biti ispunjeni moćnom energijom koja će pokrenuti lavinu događaja.

Pun Mesecu u Lavu donosi pregršt energije i neočekivane razvoje situacije, što će nas pomalo izbaciti iz ravnoteže i ispuniti dane tenzijom i nestrpljenjem.

Pripremite se na haos, zbunjenost i preplavljenost različitim informacijama. Ovo je period kada može doći do razotkrivanja tajni ili do toga da vam određen osobe priznaju neke emocije za koje niste ni slutili da ih imaju.

S druge strane donosi nam i hrabrost, motivaciju da radimo na sebi, ali i trenutni poklon u vidu duhovne širine koje nam pomaže da spoznamo da je sve što se događa zapravo deo nekog većeg plana i da ima svoje zašto. Imajte na umu da sve što vas trenutno zbunjuje, uskoro će biti kristalno jasno – tako „radi“ energija punog Meseca u Lavu.

Takođe, ovo će biti dan kada će kreativnost biti na nivou, ali i kada će vam srećne okolnosti biti naklonjene – zato se savetuje da danas pokrenete novi posao, projekat ili hobi, te naučite neku novu veštinu.

Delovanje ovog punog Meseca najjače će osetiti sledeća 4 znaka – Vodolije, Lavovi, Bikovi i Škorpije. Neka ne strahuju od toga, već neka iskoriste priliku da donesu uzbudljive i dobre promene u svoj život.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.