U trendu

Rak šarmira, Vagi prednost u ljubavi – Šta nam donosi pun Mesec ovog vikenda

Astrološkinje bliznakinje Ofira i Tali Edut, poznate i pod nazivom ‘Astro Twins’, otkrile su koje prilike bi horoskopski znakovi trebali iskoristiti u ovom vikendu punog Meseca.

Ovan 
Za Ovnove će pun Mesec u Vodoliji biti najvažniji za timski rad i saradnju jer sleće u njihovu 11. kuću sklapanja prijateljstava i velikih grupa. Ako želite sarađivati s nekom grupom ili timom sada je pravo vreme da preduzmete korake za njegovo ostvarivanje.

Bik
Pripremite se da zasijate jer ovaj puni Mesec osvetljava vašu profesionalnu 10. kuću. Vaš naporan rad i postignuća neće proći nezapaženo sledećih nekoliko sedmica.  Ako ste bacili oko na vodeću poziciju, javno objavite tu želju.

Blizanci
Iskoristite ovaj puni Mesec da izađete iz svoje zone komfora i preuzmete neke zdrave rizike. Sada je vaša prilika da ostvarujete snove. Što ste sanjali u poslednje vrijeme? Počnite s tim i proverite možete li dobiti kvalitetne povratne informacije od nekoga s iskustvom na ovom polju.

Rak
Ovaj pun Mjesec u Vodoliji pada u vašu misterioznu i transformativnu osmu kuću. Astrološkinje kažu da je ovo savršeno vreme da pokažete svoje atribute jer bi vam mesec mogao biti prisan i pomalo erotičan. Bez obzira na vaš status veze vaša moć da šarmirate i privučete ljude k sebi biće magnetska.

Lav
S punim Mesecom u Vodoliji, koji pada u vašu sedmu kuću, stvari bi se mogle zahuktati na ljubavnom polju. Ako ste slobodni,  prepustite se koketiranju i zabavi i otvorenog uma idite na spojeve. Ako se viđate s nekim, mogli biste preći na novo poglavlje u vezi.

Devica
Možda ćete se osećati inspiraciju da se više posvetite svom zdravlju jer ovaj puni Mesec sleće u vašu šestu kuću dobrobiti i kondicije. Ovo je sjajno vreme da procenite šta je dobro za vas, a što ne.

Vaga
Pun Mesec u vašoj romantičnoj i izražajnoj petoj kući donosi vam gotovo nepravednu prednost u ljubavi. Planirajte super romantično ili seksi iznenađenje za svog partnera, a ako ste slobodni, krenite u potragu.

Škorpija
S punim Mesecom koji osvetljava vašu temeljnu četvrtu kuću, dom i porodični život verovatno će biti glavni prioritet u sledećih nekoliko nedelja. Bilo da se radi o obnovi doma ili porodičnoj stvari koju je potrebno rešiti, sada je sjajno vreme za to.

Strelac
Ovaj puni Mjesec osvetljava vašu treću kuću komunikacije i zajednice. Energija ovog lunarnog meseca može pomoći da početničku vezu dovedete na sledeći nivo tokom sledeće četiri sedmice. Samo odvojite malo vremena da razmislite o stvarima pre nego što sklopite bilo kakve velike poslove.

Jarac
Oduvijek ste vredni, a s punim Mjesecom u Vodoliji, koji osvetljava vašu drugu kuću stabilnosti (i novca), vaš će se trud uskoro isplatiti. Pripazite na sve ponude koje se spremaju i iskoristite ih dok možete.

Vodolija
Ovaj puni Mjesec je najviše tu za vas, a takav će biti i sledeći u Vodoliji, 22. avgusta. Ovo će biti jako moćno vreme za razmišljanje o sebi i svom identitetu. Takođe će biti dobar trenutak da razmislite o svom imidžu i napravite eventualne promene..

Ribe
Ovaj puni Mesec obasjava vašu 12. kuću završetaka i predaje. Zatražite podršku koja vam treba. Nema razloga da se borite ili patite sami, a to je upravo lekcija koju možete izvući iz ovog punog Mjeseca, piše mbg.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar