U trendu

Rođene u ovim horoskopskim znacima pratiće božanska sreća do 2025, sve će im ići od ruke

Njihovi životi će se preporoditi

Položaj zvezda i planeta će do 2025. godine ići na ruku ovim znakovima. Pred njima je period u kojem će sa lakoćom postizati zacrtane ciljeve. Uz malo truda njihov život će postati baš onakav kakvim su ga zamišljali.

Ukoliko spadate u ovu grupu pravi ste srećnici:

Bik

Najviše uspeha Bikovi će imati na polju ljubavi. Oni slobodni će upoznati osobu koja će ih zaintrigirati, a ispostaviće se da je to osoba sa kojom žele da provedu ostatak života. Oni zauzeti ulaze u jedan miran period u kojem će vladati ljubav, mir i sloga sa partnerom. Takođe, i na poslovnom planu će vam cvetati ruže. Ovo je takođe idealan period da započnete biznis o kojem već dugo razmišljate.

Lav

Novac će se prosto lepiti za Lavove. Vaš rad i trud će konačno biti primećen i možete očekivati povišicu. Sve što započnete dobro će vam ići. Osetićete nalet kreativnosti koji će pozitivno uticati na sve sfere njihovog života. Biće nezaustavljivi, pa bi to trebalo maksimalno da iskoriste.

Devica

Ne gubite vreme u narednom periodu – učite nove jezike, putujte, čitajte, usavršite nove veštine. Pred vama je period koji treba maksimalo iskoristiti. Svi će vam se diviti i zavideti, a za to će imati dobre razloge. Plenićete dobrim izgledom, pozitivnom energijom i raspoloženjem. Lako ćete savladavati sve prepreke.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.