U trendu

Romantični Rakovi

Žena rođena u horoskopskom znaku Raka je romantična ljubavnica koja sve bazira na svojim dubokim osećanjima. Povremeno je ćudljiva, ali i umilna i nežna. Prepušta se ljubavno-seksualnom vihoru tek kada oseti da je mažena, pažena i voljena. Jake emocije hrane njene bogate seksualne fantazije i snove.

Muškarac rođen u znaku Riba ume da vas zavede svojim čestim izrazima emocija i beskrajnim nežnostima. Vrlo je romantičan. Sklon je maštanju i ume da emotivno udovolji i seksualno zadovolji svoju partnerku na različite načine.

Što se tiče ljubavnog stila Rakova, bitno je znati da obožavaju obilje nežnosti i dugu i maštovitu predigru koja razbuktava vrele strasti. Seksualni vrhunac je za njih čin predaje. Potrebno im je da osete potpuno poverenje, što ih vodi ka emotivnom vezivanju. Govor očiju, nežni i dugi poljupci, maženje i dodiri su njihove slabosti. Svaki deo tela je njihova senzitivna tačka, ali samo pod udarom jakih emocija, jer samo osećanja vode ka strastima.

Koji je omiljeni položaj Rakova? Vaš partner je u sedećem položaju, široko razmaknutih nogu, a vi se nalazite u njegovom krilu (za žene, a za muškarce obrnuti položaj), licem prema licu, uz nežne i duge poljupce, kao i dodire. Zatim, položaj na leđima i na strani (boku), koji vam dozvoljava bliski kontakt i mnoge izraze nežnosti. Uz primarne erogene zone, kod Rakova se naročito ističu grudi, bradavice i stomak. Na seksualne fantazije rođene u znaku Raka podstiču: nežnosti, topli pogledi, boja glasa, pokreti i strastveni poljupci.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar