U trendu

S njima brak uopšte nije bajka: Muškarci rođeni u 4 znaka smatraju se najgorim muževima

Kada je reč o pronalasku savršenog partnera, horoskop može pružiti uvid u karakteristike i osobine određenih znakova. I dok postoje mnogi sjajni muževi u svakom horoskopskom znaku, danas ćemo se fokusirati na one koji su poznati po izazovima koje unose u brak.

Otkrijte koji se horoskopski znakovi često smatraju najgorim muževima i koji razlozi stoje iza takve reputacije.

Lav

Lavovi su poznati po dominaciji i potrebi za pažnjom. Kao muževi često žele da se istaknu i budu u centru pažnje, što može stvarati napetost u braku. Ponekad mogu biti egoistični i zahtevati puno pažnje i obožavanja od svojih supruga. Lavovi takođe često očekuju da se njihova partnerka divi njihovim dostignućima i da ih stalno hvali. Ova velika potreba za pažnjom može biti izazovna za dugoročan bračni odnos, prenosi Index.hr.

Vodolija

Vodolije su poznate po nezavisnosti i želji za slobodom. Kao muževi mogu biti vrlo teški jer imaju tendenciju da se distanciraju se od emocionalne intimnosti. Vodolije često vrednuju svoju autonomiju i individualnost više od bliskosti i povezanosti s partnerkom. Ova emocionalna distanca može dovesti do osećaja zapostavljenosti i neispunjenosti kod njihovih supruga.

Jarac

Jarčevi su poznati po svojoj ambicioznosti i posvećenosti poslu. Kao muževi često će staviti svoju karijeru i postignuća ispred svoje porodice. Jarčevi mogu da budu vrlo fokusirani na svoje ciljeve i često će uložiti velike napore kako bi postigli uspeh. Međutim, to može dovesti do nedostatka pažnje i vremena koji su potrebni za održavanje zdravog i srećnog braka. Njihova posvećenost karijeri može stvoriti osećaj zapostavljenosti kod njihovih supruga.

Ovan

Ovnovi su poznati po svom jakom karakteru i impulsivnosti. Kao muževi Ovnovi mogu biti izazovni jer često donose brze odluke bez pažljivog razmišljanja o posledicama. Oni su skloni konfliktima i mogu da budu vrlo tvrdoglavi, što može dovesti do čestih sukoba u braku. Ovnovi takođe vole da preuzimaju vođstvo i kontrolu, što može smanjiti osećaj ravnopravnosti i partnerstva u odnosu. Njihova potreba za dominacijom može biti iscrpljujuća za njihove supruge.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.