U trendu

S njima nema šale: U ova četiri horoskopska znaka rađaju se najdominantnije žene

Ove žene uživaju u tome da budu glavne i vladaju u svojim vezama, one veruju da su u poziciji autoriteta i da imaju pravo da pokažu dominantno ili kontrolišuće ponašanje prema drugim pojedincima u svom životu. Prema astrologiji ova četiri horoskopska znaka spadaju u dominantnu kategoriju.

1. Ovan

Žene s ovim znakom vrlo su otvorene kada je reč o tome šta žele i ne ustručavaju se da daju ljudima do znanja šta očekuju od njih. Kao rezultat toga, Ovan je jednostavno znak s najvećim stupnjem dominacije. Ove žene nikada ne ostaju u pozadini i stalno same preuzimaju situaciju.

2. Lav

Žena Lav dobro je poznata po tome što je rođeni vođa i često je dominantna u svom društvenom krugu. Pripadnice ovog znaka mogu biti agresivne i arogantne. Neće prestati da pričaju o tome da znaju šta je najbolje za vas. Kada postanu fiksirane na nešto, one mogu da postanu skoro pa agresivne. Ona samo preuzima uzde ne razmišljajući o osećanjima druge strane. Takođe često uspevaju da navedu druge da slede njihov primer svojim stavom.

3. Škorpija

Žene Škorpije su neverovatno strastvene, ali ono što mnogi ne znaju o njima je da su takođe čuvene po tome što imaju stav – ‘nikad ne oprosti i ne zaboravi’. Osim toga, one su dominantne i žestoko štite partnere. Ove žene kada uspostave dominaciju doživljavaju sadistički uzlet. Žena Škorpija će ostvariti svoje ciljeve uprkos svim izazovima. Škorpije mrze da budu pod kontrolom drugih i uvek vole da su one glavne, piše Pinkvilla.

4. Strelac

Žene u znaku Strelca ne ustručavaju se da preuzmu inicijativu kada je potrebno, ali ni da progovore kada je potrebno da se čuje njihovo mišljenje. Međutim, one često postaju dominirajuće i kontrolišuće prema drugima u pokušaju da urade stvari na svoj način. Jedine stvari koje su važne ovim ženama su njihova sloboda i ispunjenje – i zbog ovakvog načina razmišljanja izgledaju kao dominantne u svojim odnosima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar