U trendu

Sa ženom rođenom u ovom znaku horoskopa provešćete najbolje trenutke u životu, uvek ćete želeti još

Žena rođena u ovom znaku ne prati druge, ona prati sopstveni put. Radi stvari na svoj način. Nije svačija „šoljica čaja“, ali oni koji je vole – vole je iskreno. Dok je neki nazivaju „intenzivnom“ ili „teškom”, oni koji se ne osećaju ugroženo od nje, shvatiće da je strastvena, lojalna i pravi prijatelj.

Reč je o ženama u znaku Škorpije.

Svakako da se karakteristike znakova ne odražavaju baš na svaku individuu, ali Škorpije su vrlo jake ličnosti i te karakteristike vremenom sve više dolaze do izražaja. Damu u znaku Škorpije nijedan muškarac neće moći da zaboravi – kada jednom bude njen.

One su kompleksne po prirodi i ne shvataju veze olako. Pokazaće vam ljubav dublju od bilo čega na što ste navikli, a jednom kada vas pogodi, više nikada nećete hteti da prihvatite „običnu“ ljubavnu vezu, piše portal Atma.

Škorpije su intuitivne i imaju svoje načine da „čitaju“ ljude, što može biti vrlo iritantno, dok ne shvatite koliko je korisno da imate nekog ko može da vas „čita“. Dok budete vikali: „Nemoj da mi govoriš kako se osećam” velike su šanse da ćete shvatiti da se upravo osećate kako vam je ona rekla…

Ona je sjajna u kontroli, radićete ono što želi. Ali svetla strana toga je što svoju moć neće da koristi u loše svrhe. Ima najbolji interes za oboje u svojoj glavi. Taj pasivno agresivni stav „Ja sam dobro“ koje žene koriste kada nisu ni najmanje dobro je, složićete se, vrlo je iritantan.

One se ne opterećuju s tim. Direktne su i ne plaše se da kažu ono što misle. Vide stvari kao crno ili belo, nikad sivo. Bez obzira da li je volite ili ne – ili ste vredni toga da budete u njenoj okolini ili ne. Ovo može da bude oštro, ali s njom makar uvek znate na čemu ste.

Žene Škorpije u ljubavi i poslu

U poslu, ali i ljubavi, kada ova žena zacrta nešto – ona to ispunjava. Preuzima inicijativu i neće čekati nikog da donese odluku umesto nje. Ona je motivisana i nikada sramežljiva kada su u pitanju stvari koje želi, bilo da je posao u pitanju ili najveći frajer u prostoriji. Nemojte da se osećate ugroženo, pustite je da vas vodi. Ona se oseća ugodno da vodi stvari.

Takođe, čak i kada se sa vama totalno posvađa, u javnosti će isto tako strastveno da vas brani. Ona može da bude naporna, ali će vam držati leđa bez obzira na sve, a kada je ona na vašoj strani – jednostavno ne možete da izgubite.

Većina žena u znaku Škorpije ima težak oklop koji treba da se slomi i ne zaljubljuju se lako. Ali ukoliko možete da se nosite sa njom, na kraju svih „muka“, shvatićete da je ona vredna svakog trenutka.

Jednom kada osvojite njenu ljubav, i još bolje, poverenje, ona će vas poštovati, motivisati i činiti živim na potpuno novim razinama. Žena Škorpija će da vas odvede u avanturu života i tera da budete najbolja verzija sebe.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (2)