U trendu

Sirotani kod njih nemaju prolaz: 5 najvećih sponzoruša Zodijaka

Koje žene po horoskopu smatraju sponzorušama?

Od kada je sveta i veka postoje žene koje biraju samo bogate partnere i ne pristaju ni da udostoje pažnje one slabijeg imovinskog stanja. Takve žene najčešće nazivamo sponzorušama, a astrolozi su otkrili i u kojim znakovima Zodijaka se obično rađaju!

Ako vam za oko zapadne dama rođena u nekom od ovih znakova i ako želite da imate budućnost s njom, bolje bi vam bilo da zasučete rukave i zgrnete bogatstvo, jer je to jedini način da vam se predaju. Ipak, treba napomenuti da mnoge od njih i te kako umeju da se revanširaju svojim muškarcima i učine sve da im život s njima bude fantastičan…

Lav
Žena Lav nikada ne zahteva skupe poklone i luksuzne hotele na odmoru. Ali ako dečko od samog početka nije mogao da joj obezbedi pristojan (po njenom shvatanju) životni standard, onda će ga uskoro izbrisati iz svog života. Da, ona voli da živi lepo i da nosi brendiranu garderobu, ali ako ste je osvojili, budite uvereni da će se postarati da s njom imate udoban život i da vam ništa neće nedostajati.

Jarac
One nisu krive što svuda primećuju lepotu i harmoniju i žele da žive samo u takvoj atmosferi. Zato kada žena Jarac oprema kuću, nemojte da se čudite što troši basnoslovne sume novca i često premašuje budžet. Ali, isto tako će se potruditi da vam život s njom bude predivan.

Ovan
Ove dame najviše vole da troše novac na putovanja, restorane, muzeje i neobične žurke. A za sve to je potrebno i da izgledate „top“, što znači skupoceno! Dakle, muškarac koji odluči da u svoj život pusti ženu u znaku Ovna, moraće prvo da dobro proceni da li ima sredstava za ovako luksuzan život. Ako nije toliko bogat, ovaj brak će biti kratkog veka ili ne baš srećan.

Škorpija
Škorpije imaju besprekoran ukus i jaku potrebu za lepim i luksuznim životom. Naravno, smatraju da je na njima da osmisle taj fantastičan i uzbudljiv život, a na muškarcu je da za njega obezbedi sredstva. Ako ne zna kako da zaradi dosta novca, onda neće buiti dostojan partner dame u znaku Škorpije.

Vaga
S jedne strane, dama Vaga nikada ne zahteva poseban tretman i skupe poklone, ali sa druge strane diskretno skreće pažnju svom partneru da bi sa skupljim enterijerom njihova kuća mogla da bude udobnija. Ako joj kupujete dizajnersku garderobu, učinićete je neverovatno srećnom. Muškarac koji sve to može da joj priušti, uživaće u lepom i skladnom braku, bez trzavica.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)