U trendu

Sjajne vesti za 4 znaka Zodijaka: U decembru ih očekuje velika sreća

Na pragu smo poslednjeg meseca 2023. godine. Došao je trenutak da saznamo ko će od nas imati sreće pre dolaska nove godine. Astrolozi imaju dobre vesti za sve horoskopske znakove, ali izdvojili su one koji će imati više sreće od ostalih.

Treba napomenuti da će 4. decembra Venera ući u nepovoljni znak Škorpije. Merkur će krenuti retrogradno 13. I samo će Mars biti jak sve ovo vreme. To znači da najveća sreća čeka one kojima je crvena planeta glavni pokrovitelj, prenosi Atma.

Ovan

Ovan će imati jako dobar kraj godine. Biće teško donositi važne odluke zbog slabog Merkura, ali moćni Mars u Strelcu to će više nego kompenzovati.

Ovan će biti vrlo jak, izuzetno pronicljiv.

Njegova sposobnost uticaja na druge ljude višestruko će se povećati.

Morate da pokažete svoje liderske kvalitete i ne budete obeshrabreni s razlogom ili bez njega.

Škorpija

Škorpije jako vole jaki Mars, ali Merkur i Venera u slabom položaju ne utiču toliko na njih.

Ovo će biti vrlo važno vreme za predstavnike ovog znaka, jer će moći da shvate svoje greške iz prošlosti i sagledate ih s filozofskog stajališta.

Decembar će za Škorpije biti vreme da steknu uvid i pronađu sreću i unutrašnji sklad.

Jarac i Strelac

Uticaj Marsa na ove ljude bit će približno isti i vrlo pozitivan. U decembru će predstavnici ovih znakova doživeti snažan talas fizičke energije.

To znači da će biti uspešni u poslu vezanom uz fizičku aktivnost, kao i u sportu. Takođe u decembru Jarci i Strelci moći će da prevladaju svoje boljke.

Najvažniji savet astrologa za sve znakove zodijaka za decembar je da nauče da drže svoje planove u tajnosti. Budite oprezni, jer otkrivanje vaših planova može vam doneti probleme zbog pojačane aktivnosti neprijatelja i nedobronamernih osoba.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar