U trendu

Spremite se za tektonske promene: Ova 3 znaka očekuje novi životni početak

Mlad Mesec u Biku donosi osećaj stabilnosti, praktičnosti i senzualnosti. Bik kao zemljani znak simbolizuje temelje, materijalnu sigurnost i uživanje u životu. Kada se mlad Mesec pojavi u ovom znaku, ističe se potreba za osećajem sigurnosti i udobnosti u životu.

Ovaj period može podstaći želju za praktičnim akcijama koje se tiču finansija, posla i materijalne dobrobiti. Ljudi mogu biti posebno fokusirani na stvaranje stabilnih temelja za svoju budućnost, bilo da je reč o finansijskom planiranju, investiranju u nekretnine ili razvoju veština koje im mogu pomoći u karijeri.

Bik takođe vlada osećajnim užicima i telesnim zadovoljstvima, pa mlad Mesec u ovom znaku može podstaći želju za uživanjem u senzualnim iskustvima i zadovoljstvima poput dobrog obroka, opuštajuće masaže ili romantičnog intimnog odnosa.

Osim toga, Bik je povezan s prirodom i fizičkim svetom, pa mlad Mesec u ovom znaku može podstaći ljude da se povežu s prirodom, uživajući u šetnjama u prirodi ili provodeći vreme u vrtu.

Mlad mesec u Biku donosi priliku za uspostavljanje stabilnosti, uživanje u osećajnim zadovoljstvima i povezivanje s prirodom, naglašavajući važnost materijalne sigurnosti i praktičnosti u životu, prenosi Informer.

Mlad Mesec u Biku donosi novi početak za Bikove, Device i Jarčeve.

Bik

Ovo je period godine u kojem je dobro da započnete nešto novo. Svaka inicijativa je dobrodošla.

Devica

Mlad Mesec donosi vam mogućnost putovanja i odluku da putujete više do kraja 2024. godine.

Jarac

Odličan period za početak nove romanse i poznanstva. Očekuje vas izlazak na mesto javnog tipa.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.