U trendu

Srećni datumi u januaru: Ova 3 dana svemir će raditi samo za nas, a jednom znaku ispuniti snove

Početak godine je vreme za nove planove, projekte i poduhvate. Pred vama je dvanaest meseci da ostvarite svoje snove i maksimizirate svoje ciljeve.

Numerolozi i astrolozi kažu da energije određene godine, meseca ili čak dana nisu nasumične. Zahvaljujući poznavanju lokacije planeta određenog dana i kombinaciji astroloških aspekata sa vibracijama brojeva, možete odrediti dane koji će biti posebno povoljni.

Prema astrolozima, definicija povoljnih i nepovoljnih perioda nije samo sujeverje, već određena količina znanja koja može pomoći u donošenju važnih odluka.

U numerologiji, januar 2024. ima univerzalnu vibraciju broja 9, koji simbolizuje duhovnost, samorazvoj i važna ostvarenja. Ovo je svojevrsna prilika da se stavi tačka na probleme iz protekle godine, prenosi luftika.rs.

U januaru će biti tri posebno povoljna datuma. Tokom ovih dana energija Univerzuma će raditi isključivo u našu korist:

– 17. januar

– 23. januar

– 30. januar

Srećni znak januara 2024.

Ovih dana, prema numerologiji, svi znakovi će osetiti blagotvorno dejstvo nebeskih tranzita, ali astrolozi, zauzvrat, ukazuju na jedan horoskopski znak koji ovu energiju treba posebno pažljivo da iskoristi.

Ljudi rođeni u znaku Riba biće srećnici u januaru. Moći će značajno da poboljšaju svoju finansijsku situaciju, ostvare važne ciljeve, napreduju u karijeri i ostvare značajne prihode.

Nova poznanstva će takođe biti od koristi, pa je važno da ne ignorišete pozive na zabave ili društvene događaje. Januar je period izuzetnog razvoja i postavljanja temelja za buduće pobede.

I Jarčevi će imati sreće – početkom godine moći će da realizuju sve što su zacrtali. A Škorpije će imati veoma naporan mesec na poslu, ali će postići neverovatan uspeh o kakvom nisu ni sanjali.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar