U trendu

Šta čeka vaš novčanik u junu – evo šta kaže horoskop

Dobrodošli u sezonu Blizanaca, razdoblje prepuno energije i novih iskustava. S Merkurom koji će se pridružiti Suncu 6. juna i Jupiterom u Vagi 9. juna- ovo je mesec stvoren za otkrivanje skrivenog „blaga“, prenose mediji u regionu.

Ovan

Dopustite da ovomesečna infuzija vazdušnih  znakova pomogne da se ugasi vatra na poslu i donese vam preko potrebnu novu perspektivu na bitnom projektu. Boja moći: Nosite jake kombinacije boja koje će da vas uvede u novu perspektivu i donese nova poznanstva i partnerstva kao što su boja maline i smaragda ili kombinacija mornarsko plave i narandžaste.

Bik

Iako vam je inače lakše držati svoje osećaje zaključane i pod kontrolom, juni će od vas tražiti da reskirate i da se poigrate sa svojim pristupom novcu kao i da preduzmete neke rizike. Predložite nove projekte ili ideje na poslu bez previše analiziranja i vaše ideje će pasti na plodno tle.

Blizanci

S Merkurom koji ovaj mesec ulazi u vaš znak vreme je da usavršite svoje veštine i da se fokusirate na jedno područje u kome ćete postati broj jedan. Uverite se da možete smanjiti obim vaših interesa, ne gubeći iz vida stvari koje su vam najbitnije. Rezultat fokusiranja je da ćete povećati svoje mogućnosti zarade. Boja moći: Vratite se osnovama u crno-belim kombinacijama.

Rak

S Marsom koji ovaj mjesec ulazi u vaš znak, vreme je da izađete iz svoje zone udobnosti i počnete se igrati. Organizujte  roštilje, idite na ručkove ili večere i putem svojih socijalnih kontakata ostvarite nove finansijske rezultate. Boja moći: Pokažite celom svijetu vašu Bar ružičastu kombinaciju!

Lav

Iako uvek volite da vodite, srčano i s puno energije vaš tim, ovaj mesec bi trebali da prepustite uzde nekom drugom i da se prepustite analizi prošlih aktivnosti i pripremi novih. Žrtvujte malo ega za timski rezultat, isplatiće se. Boja moći: Proslavite svoj novi pročišćeni pogled na posao i svet svetlo-sivim odevnim kombinacijama i srebrnim detaljima.

Devica

Jun nije dobar mesec za Device. S Merkurom, vladarem ovog znaka, koji će voditi „predstavu“ u junu Device će osećati mentalnu iscrpljenost i umor. Usporite sa svim projektima koje istovremeno gurate i opustite se. Vrlo verovatno će vam pasti u krilo neočekivana ponuda ili izazov koji bi vam mogao doneti lepu zaradu. Boja moći: Umirite svoje živce bojom mente.

Vaga

S Jupiterom u centru vašeg znaka, ovaj mesec je stvoren za isprobavanje novih stvari koji donose veliki potencijal i mogućnost zarade. Iako se te nove stvari i izazovi možda ne pokažu u obliku u kojem ste ih očekivali, vreme je da ih prihvatite i napravite najbolje s njima što možete. Boja moći: Verujete u bogatstvo s jakim zlatnim detaljima.

Škorpija

Ponekad imate tendenciju da zakokpavate sve svoje resurse, ali ovaj mesec biće potrebno da, zbog svojih skrivenih motiva i želja, potražite finansijsku pomoć u svojoj okolini. Boja moći: Prekrijte se klasičnim bež nijansama s kojima nemate šta da skrivate.

Strelac

S punim mesecom u vašem znaku, vreme je da sve svoje ovogodišnje uspehe nagradite velikom gozbom. Neka vas raskošna i luksuzna gozba pripremi za sledeću šemu snova. Boja moći: Sanjajte veliko sa suncem opečenim koralima i akva plavim nijansama.

Jarac

U junu dopustite blizanačkom mladenačkom sjaju da umiri vašu staru, staru dušu. Igra će vas zapravo odvesti dublje u ozbiljni posao koji ste došli da obavite. Setite se one mladenačke strasti koja je gorela u vama i dopustite joj da se ponovo zagreje, piše portal Mind Body Green. Boja moći: Vratite se mladenačkoj nevinosti noseći primarne boje.

Vodolija

Uživajte u svim mogućim rešenjima za novčane izazove ovog mjeseca, ali nemojte da razvijate dugoročne linearne planove kako do novca. Započnite neke honorarne poslove ili svoj vlastiti projekt. Novac „sa strane“ bi vam uskoro mogao postati dobar izvor zarade. Boja moći: začinite svoju odeću hrabrim printovima.

Ribe

U junu će Neptun biti pozicioniran retrogradno u vašem znaku, a to je dobro vreme da dobro razmislite o vašim pretpostavkama i iluzijama o vašim mogućnostima zarade. Vežbajte da živite u stvarnom svetu i osmislite finansijski plan koji ćete moći pratiti svakodnevno, bez da žrtvujete vašu mističnu stranu ličnosti i snove.

Napišite komentar