U trendu

Šta vaš horoskopski znak očekuje u decembru?

Nova godina je pred vratima, ali mnogi čekaju da se osvrnu na ono što su do sada postigli u svim sferama života, kao i da planiraju nove početke.

Evo šta astrolozi najavljuju za svaki horoskopski znak tokom poslednjeg meseca u godini.

1. Ovan

Tokom decembra vaša misija je da vodite druge, sa nepokolebljivom verom da će sve biti baš kako treba… Sa Merkurom u Jarcu koji ulazi u vašu kuću javnog priznanja, oni će paziti na svaki vaš korak.

Težina odgovornosti je na vama, bilo da se prvo pobrinete da zadovoljite svoje potrebe i želje. Zato se posvetite projektima i idejama koje istinski rasplamsavaju vašu strast.

Što se tiče privatnih odnosa, neće vam biti lako da izbegavate članove porodice s obzirom na praznike, iako ste to godinama uspevali.

2. Bik

Koga želite pored sebe u svim godišnjim dobima? U svim usponima i padovima života, imati prijatelje koje možete da pozovete u bilo kom trenutku postaje neizgovoreno pravilo za vas.

Iako je ovo vreme mnogih okupljanja i druženja, važno je da bar jedan dan provedete sami sa sobom i svojim mislima kako biste saznali šta je zapisano u vašem srcu.

Takođe, vaši ciljevi će postati jasniji. Skoro pola godine se mučite sa onim što želite, ali sada će konačno sve nekako doći na svoje mesto.

3. Blizanci

S obzirom da baš i ne podnosite mamurluk, ali je pred nama sezona pojačanog konzumiranja alkohola, zapitajte se da li čaša zaista vredi previše, ili ćete na kraju napustiti neke navike i pre nove godine.

Prihvatite sve inspiracije koje dolaze od drugih ljudi jer biste mogli biti upoznati sa novim idejama koje bi vas mogle inspirisati da razmišljate o mogućnostima.

Ako postoje problemi poverenja koji tinjaju ispod površine vaših odnosa, i romantičnih i prijateljskih, napravite malo prostora za rešavanje svakog od njih.

4. Rak

Ako je vaš ljubavni život u poslednje vreme bio na začelju, očekujte promene dok Venera krasi vašu zonu udvaranja. Razmislite da li i dalje privlačite isti tip karaktera.

Razmišljanje o tome i sadašnja zrelost pomoći će vam da poboljšate kvalitete koji su vam potrebni da biste imali odnos kakav zaista želite. Osim toga, očekujte neočekivane poruke u virtuelnom prijemnom sandučetu.

Očekuje vas vrhunac, dok pun Mesec u Raku osvetljava vaše mesto identiteta.

5. Lav

Tokom 5. decembra Venera ulazi u vašu kuću porodičnih i privatnih odnosa. Ovo je vaš trenutak da odlučite koje emotivne valute su potrebne za ulazak u vaš privatni prostor, posebno u smislu ljubavi.

Što se tiče karijere, osmehujete se pokretanju nove inicijative ili projekta. Ako postoji nešto o čemu ste dugo razmišljali, sada je vreme da to stavite na papir.

Balansiranje zadovoljstva i odgovornosti nije lako, ali ako se prizemljite, naći ćete snagu da preživite ovu užurbanu sezonu, osiguravajući da vaš prosperitet i napredak ostanu postojani.

6. Devica

Početkom decembra poželećete samo da budete u toplini svog doma. Prihvatite ovu introspektivnu fazu i negujte svoju potrebu za mirnim vremenom.

Krajem meseca postaćete svesniji ko vam je držao leđa tokom cele godine. Taj kraj će vam otvoriti srce, pa pokažite dodatnu ljubav onima koji su vas držali kao stenu.

Ne možemo sami da prođemo ovo putovanje, tako da malo priznanje vašim najmilijima može mnogo značiti, čak više vama nego njima.

7. Vaga

Odvojite vreme da osnažite svoj deo sveta da se suprotstavite svakoj bespomoćnosti koju iskusite. Oduprite se očaju tako što ćete se povezati sa drugima – izolacija često čini da vaši problemi izgledaju veći nego što jesu.

Sve se odvija baš onako kako je najbolje za vas. Decembar će stoga biti mesec čišćenja i puštanja u novu sezonu.

Kada se jednom dogovorite sami sa sobom o tome šta želite, tome neće biti kraja, i poslovno i privatno.

8. Škorpija

Sjajna boginja Venera ulazi u vaš znak 5. decembra, dajući vam slobodu da raširite krila gde god se osećate obožavano i poštovano.

Vodite računa o svojim finansijama. Razmislite o tome šta vas čini srećnim, a istovremeno vam donosi novac. Možda je vreme da napustite one projekte ili ideje koji vam ne donose nikakav profit i samo izazivaju stres.

Što se tiče emotivnih odnosa, ovog meseca ćete biti zaista emotivni. Neke stvari će biti bolne, ali planete vas nežno guraju da započnete novo uzbudljivo poglavlje od januara nadalje.

9. Strelac

Usredsredite se na brigu o sopstvenim potrebama kako biste bili dostupniji drugima i stvarima do kojih vam je zaista stalo.
Oko 13. decembra shvatićete u kom pravcu idete.

Usred sezonskih svečanosti, retrogradni Merkur ulazi u vašu sferu svakodnevnih zadataka i iskušava vas ometanjima koja vas mogu odvesti na krivi put. Pre nego što se posvetite novom projektu, razmislite da li zaista imate vremena da ga dovedete do kraja, a da se ne izgorite.

10. Jarac

Usred ekstrovertnog zujanja decembra, zagrlite lepotu samoće.

Merkurovo retrogradno putovanje je u vašem znaku, tako da je ključno da prepoznate gde mislite da možete efikasnije da komunicirate, posebno kada je u pitanju partner ili potencijalna nova ljubav.

Krajem decembra, kada već dovoljno upijete u samoću, osmehne vam se veliko prijateljsko okupljanje, a ujedno ćete posetiti i one članove porodice koje zaista dugo niste videli.

11. Vodolija

Kako decembar bude odmicao, očekujte nalet društvenih angažmana. Međutim, kako se bliži kraj godine, može se pojaviti želja za mirnijim okruženjem. Iskoristite ovo vreme za razmišljanje.

Očekujte nove saradnje koje su u skladu sa vašim vrednostima i uverenjima. Završite nerešene zadatke i radne projekte i otvorite put za nove početke.

Sa novim Mesecom osetićete nalet novih ideja, kako ličnih tako i profesionalnih. Kupite potpuno novu svesku da biste zabeležili kreativne ideje koje ćete objaviti u svetu.

12. Riba

Ovo je vaše vreme da budete smeli i da budete viđeni. Imajte hrabrosti da se izrazite i podelite svoje misli na javniji način. Podržite udruženja i ideje koje odražavaju vaše vrednosti.

Ali takođe morate biti spremni da prihvatite neizvesnost. S druge strane, mlad Mesec u Strelcu pada u zonu vaše karijere 13. decembra, pomažući vam da steknete hrabrost da proširite ono što želite za sebe u novoj godini.

Ovo je takođe najbolje vreme za posmatranje zvezda i ispijanje biljnog čaja za samorefleksiju.

(Zadovoljna.hr)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)