U trendu

Šta znak horoskopa otkriva o vašem prošlom životu: Da li ste imali sreću i uspeh ili?

Otkrijte svoju prošlost kroz horoskop i saznajte kakve su uloge zvezde imale za vas!

Vaš znak horoskopa može pružiti uvid u to kakvi ste bili u prošlom životu. Da li ste bili dete za sreću ili uspeh? Od generala do filozofa, svaki znak zodijaka ima svoju jedinstvenu istorijsku ulogu.

Evo šta su vam zvezde namenile:

Ovan – General
Hrabar, tvrdoglav i vođa po prirodi, Ovan je bio vojni lider u prošlom životu. Vaša odlučnost i snaga volje činile su vas nezaustavljivim na bojnom polju, dok su vaša vojnička umeća vodila trupe ka pobedi.

Bik – Umetnik
Kreativnost i ljubav prema lepoti i luksuzu odveli su vas na put umetnosti. Kao Bik, u prošlom životu ste bili talentovani umetnik koji je inspirisao mnoge svojim delima, slaveći estetiku u svim oblicima.

Blizanci – Estradna zvezda
Društveni leptir zodijaka, Blizanci su sijali na estradnoj sceni. Vaša energija, inteligencija i šarm učinili su vas obožavanom figurom. Bili ste popularni i voljeni, a vaše ime bilo je svuda.

Rak – Vaspitač
Sa vašom nesebičnom prirodom i instinktom za pomoć drugima, u prošlom životu ste bili vaspitač. Strpljivi i taktični, deca su vas obožavala, a vi ste im pružali ljubav i znanje.

Lav – Pisac
Lavovi kao znak horoskopa su u prošlom životu bili pisci, puni kreativnih ideja i sposobni da izraze svoje emocije kroz reči. Vaš vedar duh i kreativno razmišljanje činili su vas inspirativnim autorom.

Devica – Naučnik
Vaša analitička priroda i pažnja prema detaljima učinili su vas naučnikom u prošlom životu. Vaše ideje i inovacije promenile su svet, a vi ste neumorno radili na poboljšanju života drugih.

Vaga – Sudija
Sa žudnjom za pravdom i ravnotežom, Vage su bile sudije u prošlom životu. Vaša sposobnost da donosite pravične odluke činila vas je stubom pravde i harmonije.

Škorpija – Ubica
Tajanstvene i manipulativne, Škorpije su u prošlom životu bile opasne figure, spremne na sve. Vaša sposobnost da ostanete mirni i proračunati činila vas je nemilosrdnim kada je bilo potrebno.

Strelac – Ratnik
Sloboda vam je sveta, a u prošlom životu ste bili ratnik koji se borio protiv zla. Vaša hrabrost i optimizam inspirisali su mnoge, bilo da ste se borili fizički ili intelektualno.

Jarac – Direktor
Radna etika i odlučnost Jarčeva učinile su vas izvršnim direktorom u prošlom životu. Vaša logičnost i racionalnost vodile su vas ka vrhu, gde ste donosili važne odluke i postizali ciljeve.

Vodolija – Psihijatar
Sa hladnim, racionalnim pristupom i željom da pomognete, bili ste psihijatar. Vaša sposobnost da sagledate probleme i pomognete ljudima učinila vas je izvrsnim u lečenju i pružanju podrške.

Ribe – Filozof
U prošlom životu Ribe su bile filozofi, sa jedinstvenim pogledom na svet. Vaša žeđ za znanjem i želja da menjate svet na bolje učinili su vas velikim misliocem i inovatorom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.