U trendu

Stalno glumataju: 3 NAJLICEMERNIJA horoskopska znaka

Ova 3 znaka iz dana u dan se pretvaraju da su nešto što nisu, a to čine tako vešto da ćete ih teško uloviti. Veliki su glumci i lažni prijatelji.

Blizanci

Oni se neprestano pretvaraju da im je stalo do drugih, a opsednuti su isključivo sobom. Stalno menjaju prijatelje, a često ih i vređaju i ismevaju.

Vaga

Vage su jedan od najpozitivnijih znakova u horoskopu. Trude se da udovolje baš svima, ali često zanemaruju dugogodišnje prijatelje, misle neki astrolozi. U želji da ih svi obožavaju, gube istinske prijatelje, a zauzvrat dobijaju kratkoročna prijateljstva iz koristi.

Strelac

Iako većina misli da su u pitanju divni prijatelji, iskreni i odani, neki astrolozi ne misle tako. U početku će vam se činiti da ste pronašli savršenog prijatelja, ali to se može promeniti preko noći. Strelcima svaka osoba koja im ne donosi nove pustolovine i uzbuđenja u život – vrlo brzo dosadi i nemojte se začuditi ako vam okrenu leđa bez objašnjenja.

3 komentara
  1. Anonimni

    Vage „udovoljavaju bas svima“ cuj nastevak ALI „gube dugogodisnje prijatelje“ -pa sta je Vaga od te dve oprecne recenice ???

  2. Anonimni

    Sta je nema kontra komentara! Pa normalno kad ih(Strelceve) uvek drugacije prikazuju-TUMACE !

  3. Anonimni

    VAGA da udovolji vise drugim nego sebi ajte molim vas! Strelac voli prijatelje i trudi se da ih ima sto vise ,omanuli ste 100% ! BLIZANCI -sto napisaste za njih zamenite sa vagom! Napisao DVOSTRUKI Strelackoji veoma smeta piscima kobojagi tumacima horoskopa ,jer jednima godi drugima (odnosi se na gatare) smetaju vecni putnici !RAZMISLITE kad pisete!

Napišite komentar