U trendu

Stiže njihovo vreme: Horoskopski znakovi kojima se smeši sreća do kraja 2022.

Sreća je relativan pojam, jer svako je meri sopstvenom merom. Zato je teško dati neku generalnu procenu kako će vam izgledati ova godina do kraja, ali položaj zvezda u vreme kad ste rođeni i njihova konstelacija u ovom trenutku govore ipak ponešto o tome. Tako se, barem generalno, može predvideti koji se horoskopski znakovi do kraja godine mogu nadati povoljnim životnim okolnostima koje bi mogle da ih odvedu ka sreći.

Devica

Vredni, ambiciozni i analitični predstavnici ovog znaka imaće više sreće nego u prethodnom razdoblju, i to skoro dvostruko!

Naime, očekuju vas novi i zanimljivi projekti na poslu, puno dobrih ideja, kao i razvoj nekih planova koji već dugo vremena stoje u mestu i osećate kao da su blokirani. Ali to ne znači da će vam se život svesti samo na posao, naprotiv – ovo je razdoblje u kojem ćete imati i više vremena za druženje s prijateljima i dobar provod.

Do kraja godine upoznaćete puno zanimljivih i značajnih ljudi, a mogla bi da se rodi i ljubav.  Romansa koju Device započnu sada, može imati svetlu i blistavu budućnost.

Vaga

Još od početka godine svesni ste toga da je sreća na vašoj strani, što će se u drugom delu godine posebno odraziti na polju karijere: bićete preduzimljiviji, spremniji na inicijative i borićete se za svoje ambicije i ciljeve. I bićete uspešni u puno stvari paralelno, pa je ovo dobro vreme i za novi posao ili novi hobi.

Ali čak i ako ostanete na starom poslu, čeka vas veliki napredak. Otvoriće se vrata raznim mogućnostima, a ako iskoristite dobro priliku, napredovaćete i u području finansija.

U ljubavi je sve puno strasti i romantičnih iskri, dok bi neke Vage čak mogle da se vrate i bivšem partneru.

Vodolija

Na profesionalnom polju događaji će se razvijati brzo i zanimljivo, ali mogao bi da vas uplaši talas brzih promena. Nemojte da se plašite, jer bi to moglo da bude nešto najbolje što vam se u zadnje vreme uopšte dogodilo.

Uspešno ćete balansirati između srca i uma, pokazati bistrinu i mudrost, ali i emotivnu stranu. I to podjednako u poslu, kao i u ljubavnim i porodičnim odnosima. Donećete mnoge mudre odluke koje će imati dobar efekat na budućnost.

Uspešno izbegavate greške i nevolje na poslu. Ovo je vreme kad ćete imati izvanrednu podršku najdražih.

Škorpija

Škorpije će biti prilično aktivne u sklapanju novih prijateljstva, ali i ostvarivanju važnih kontakata koji mogu da budu presudni za uspeh na poslu. Vaša osobina da otvoreno primate nova poznanstva sad će biti još vrednija, jer ne znate ko se može pokazati korisnim u poslovnom smislu.

Postižete dobre rezultate u mnogim područjima, a posebno na poslu, gde vas može čekati veliki napredak.

Na romantičnom planu vladaju balans i harmonija. Oni koji su u vezi naći će se u jednom malo burnijem periodu, ali sve će završiti u skladu i harmoniji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar