U trendu

Sudbinski horoskop predviđa apsolutni uspeh za ove znakove u drugoj polovinu 2024.

Turski horoskop ima dugu tradiciju i veliku preciznost zbog koje ga mnogi smatraju za najtačniji.

Prema prognozama astrologa, druga polovina godine će biti mirnija od prve, ali će njena „energija“ biti mnogo svetlija i pozitivnija.

Aslan (Lav)

Lavovi će definitivno biti među najsrećnijima. Pucaće od pozitivne energije koja će im pomoći da ostvare gotovo sve što požele, pa čak i da pronađu ljubav. Zahvaljujući neverovatnoj harizmi, ostaviće dobar utisak na sagovornike, što će im umnogome pomoći ne samo na polju ljubavi i prijateljstva, već i u finansijskoj sferi.

Uopšteno, druga polovina godine će za Lavove biti period velikih pobeda.

Başak (Devica)

Device su inače veoma obazrive i metodične. Njihove glavne planete zaštitnici – Merkur i Saturn – u ovoj godini će se nalaziti u prilično povoljnom položaju. U drugoj polovini 2024. godini držaće sve konce u svojim rukama, sve će biti pod njihovom kontrolom, što će im podići samopouzdanje i učiniti ih još agilnijim.

Osim toga, a uspeće da reše velike i važne probleme, i to postepeno, jedan po jedan.

Terazi (Vaga)

U prvoj polovini 2024. pripadnici ovog znaka biće u kompletnom haosu – oko njih se svašta dešava. U drugoj polovini godine stavri će se iskristalistati, a pripadnici ovog znaka mogu da očekuju mnoge povoljne prilike. Iako postoji mogućnost da će nekoliko „dobrih“ ispustiti, Vage, ne brinite.

Kraj godine će vam ponuditi obilje šansi za uspeh, najviše na polju finansija.

Akrep (Škorpija)

Sjajan period za Škorpije koje će u drugoj polovini 2024. godini moći da ostvare najvažnije ciljeve. Ako postoji neki stari san, nešto o čemu dugo maštaju i što dugo priželjkuju, sada će ili ostvariti svoj naum ili će biti na korak od ispunjenja želje. Sve se dešava ubrzano.

Škorpija neće imati vremena za oklevanje, a što će se ispostaviti da je bolje za nju.

Balik (Ribe)

Ribe su u neverovatno pozitivnom talasu, za njih nema prepreka. Naoštrile su se da ostvare sve svoje naume, savladaju sve prepreke i ne dozvoljavaju da im iko stane na put. U ovome imaju pomoć zvezda koje će ih bukvalno štititi na svkom koraku i u svakoj situaciji, piše Naj Žena.

Ohrabrene ovom podrškom, Ribe će se u narednom periodu. sa lakoćom nositi sa svim poteškoćama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.