U trendu

Sutra stiže događaj koji smo čekali: Najsnažnije će uticati na ova 3 znaka horoskopa

Mlad Mesec u Ribama očekuje nas 10. marta i simbolizuje novi životni početak, a promene donosi za ova 3 znaka…

Kažu da je najduže putovanje ono na koje idemo od glave do srca. Putovanje od poslednjeg mladog Meseca u opojnoj Vodoliji do odredišta Riba usredsređenih na srce bilo je prilično hodočašće, sa mnogo preokreta na celom putu, piše Novi.ba.

10. mart je ključan

10. marta konačno stižemo na kopno naše duše. Sada je vreme da posejemo seme u carstva snova i podsvesti. Mlad Mesec u Ribama je poseban događaj, pri čemu su Ribe poslednji znak Zodijaka i tako simbolizuju završetak, zatvaranje i eventualno stapanje sa svim onim što jeste.

Ovo je znak koji nosi sve boje duge, koji upija sve kvalitete ostalih znakova, otelotvorujući tako božanstvo. Ipak, takođe znamo da postoji niža vibracija Riba. Arhetip žrtve, zavisnika i šarlatana može se izraziti i u senci mistične Ribe. Izbor je, kao i uvek, naš, koji od ovih arhetipova želimo da pozovemo tokom ovog magičnog kosmičkog trenutka.

Ribe su najranjiviji znak

Zajedničko prisustvo Neptuna i Saturna sa obe strane ovog mladog Meseca podstiče nas da svoju viziju povežemo sa stvarnošću. Zamišljati, ali i biti realan. Da se ​​spoji, a da se spoji sa jasnim granicama. Da otvaramo, ali da budemo razboriti kome i čemu otvaramo. Ribe su najranjiviji od vodenih znakova. Nema školjku, nema oklop, kao njeni sestrinski znakovi, Rak i Škorpija .

Ribe nemaju odbranu, što ih čini podložnim svemu i skoro bolno osjetljivim. Ipak, bez obzira na naše izbore, takođe moramo da obezbijedimo da su alati i ljudi kojima se sada okružujemo istiniti i autentični. Moramo da izbjegnemo da budemo uronjeni u dvije teme prevare i iluzije.

Ovaj aspekt ukazuje na mogućnosti koje treba ili stvoriti ili primiti. Prilike koje od nas traže da izađemo iz naših zona udobnosti i možda prihvatimo ono što nikada ranije nismo razmatrali. Sloboda je krajnji rezultat, iscjeljujuća moć koja je obećana – nakon obavljenog posla.

Mlad Mesec imaće pozitivan uticaj na Ribe, Rakove i Škorpije.

Riba

Pošto se mlad Mesec događa u vašem znaku, u intervalu od naredne dve nedelje imate šanse da započnete nešto novo. Dakle, bilo kakav novi početak koji će vam značiti u budućnosti.

Rak

Mlad Mesec u devetom polju je odličan za planiranje putovanja. Isto tako, možete da donesete odluku o dodatnom usavršavanju.

Škorpija

Idealan period za početak nove romanse ili pomak na emotivnom planu. Konačno ulazite u bolji period za ljubav!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)