Svaki horoskopski znak ima idealnu boju novčanika koja mu donosi novac: Saznajte koja je vaša

Evo koje boje treba da bude vaš novčanik prema Zodijaku

Koje boje treba da bude vaš novčanik prema vašem horoskopskom znaku? Možda je boja samo jedna od karakteristika objekta i utiče samo na estetsku percepciju. Ali astrolozi i stručnjaci za feng šui sigurni su da nije sve tako jednostavno.

Prava boja novčanika može uplašiti ili, obrnuto, privući sreću, sreću i bogatstvo. Na primer, boja novčanika je veoma važna sa stanovišta finansijskog blagostanja. I svaki horoskopski znak ima svoje.

Ovan

Planeta zaštitnik Ovna je Mars. Stoga je sasvim logično da crvena boja donosi sreću predstavnicima ovog znaka. I ne samo novčanik, crvena može biti i maramica, navlaka za mobilni telefon ili laptop ili navlaka za pasoš.

Koje druge boje su pogodne: bela, roze, limun-žuta.

Koje boje treba izbegavati: crna, plava i zelena.

Bik

Bik je zemljani znak i njime vlada Venera. Srećna boja mu je zelena. Pored novčanika, nabavite zelenu olovku, slušalice ili drugi dodatak.

Koje druge boje su pogodne: roze, bele.

Koje boje treba izbegavati: žuta.

Blizanci

Blizanci su veoma živahni, lako se prilagođavaju novim uslovima, prozračni su i društveni. Njihova planeta je Merkur i ona diktira svoju idealnu boju: žutu. Pored novčanika, sa sobom bi trebalo da nosite i nešto žuto, kao što je maramu ili držač za vizit-karte.

Koje druge boje su pogodne: zelena, roze, bela.

Koje boje treba izbegavati: plava, ljubičasta.

Rak

Veruje se da zaštitnik Rakova nije planeta Sunčevog sistema već Mesec. Njihove srećne boje su bela i crvena. Astrolozi preporučuju da obratite pažnju na ove boje pri izboru garderobe. Zahvaljujući njima, Rakovi će se osećati energičnije.

Koje druge boje su pogodne: žuta.

Koje boje izbegavati: zelena i njene nijanse.

Lav

Vladajuća planeta uopšte nije planeta. Sunce je zaštitnik Lava. Ono budi život, baš kao i sami Lavovi. Zbog toga se svetle nijanse narandžaste i žute smatraju srećnim bojama za predstavnike ovog horoskopskog znaka.

Koje druge boje su pogodne: zlato.

Koje boje treba izbegavati: nijanse plave.

Devica

Devicom vlada Merkur – to je znak dualnosti prirode ovog znaka. Device su pedantne i pametne. Plavi novčanik će pomoći da se u potpunosti realizuju ove kvalitete.

Koje druge boje su pogodne: svetloplava.

Koje boje treba izbegavati: zelena, svetložuta, bela, crvena.

Vaga

Vage mogu biti stroge, ali takođe imaju istančan osećaj za pravdu. Snažno unutrašnje jezgro i istovremeno ljubav prema svemu lepom – za to je zaslužan zaštitnik Vage, planeta Venera. Ona diktira srećne boje za Vagu: belu, zelenu i svetloplavu.

Koje druge boje su pogodne: krem i bela.

Koje boje izbegavati: crna, siva, ljubičasta, bordo.

Škorpija

Ovim strastvenim znakom vlada Mars. Dakle, ne morate dugo da pogađate boju – ona je crvena.

Koje druge boje su pogodne: bela, čokoladna, narandžasta, plava.

Koje boje treba izbegavati: zelena, bledožuta.

Strelac

Zaštitnik Strelca Jupiter daje energiju predstavnicima ovog znaka. Njihove srećne boje su energične kao i oni sami: tamnožuta i narandžasta.

Koje druge boje bi bile prikladne: krem i zelena.

Koje boje izbegavati: ljubičasta, kaki.

Jarac

Pokrovitelj Jarčeva je sumorni Saturn. Zahvaljujući njegovom uticaju, oni su tako uzdržani, smireni, sabrani, vredni i strpljivi. Jarac je zemljani znak. Stoga, kaki i braon mu donose sreću.

Koje druge boje su pogodne: zelena, plava, crna i siva.

Koje boje izbegavati: zlatna, crvena.

Vodolija

Vodolije su prijateljski raspoloženi i istovremeno nezavisni ljudi. Njima, kao i Jarčevima, pokrovitelj Saturn. Ali prozračna priroda znaka čini svoja prilagođavanja izboru boje. Svetloplava će doneti sreću Vodoliji.

Koje druge boje bi bile prikladne: ljubičasta, crvena i narandžasta.

Koje boje treba izbegavati: braon, crna, siva.

Ribe

Kreatori, sanjari – to je sve o Ribama. Znak je pod pokroviteljstvom Jupitera, pružajući mu dvostruku prirodu. Narandžasta boja će vam pomoći da izbegnete melanholiju i uhvatite sreću.

Koje druge boje bi bile prikladne: žuta, roze i zelena.

Koje boje treba izbegavati: tamnocrvena, crna, ljubičasta.

(Sensa)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.