U trendu

Svekrve, pazite: U ova 3 znaka rađaju se najopasnije snajke

One važe za najopasnije snajke. Astrolozi tvrde da je odnos između svekrve i snajke često napet i pun konflikata, ali postoje i izuzeci. Naime, svekrve i snajke koje imaju isti horoskopski znak imaju veće šanse za uspešan odnos. Ipak, to ne znači da je sve u znaku, već i karakter i temperament igraju važnu ulogu.

Ovan

Na primer, žene rođene u znaku Ovna su izuzetno energične i vole da komanduju. Ako im se suprotstavite, varnice su neizbežne, pa tako i u odnosu sa svekrvom. Ipak, ako budete otvoreni i kažete joj šta mislite, možete očekivati da se stvari smire. Žene Ovnovi su žene sa dugim jezikom i nestalnim temperamentom. Mogu biti prijatne i zabavne, ali ako im stanete na put, naći će način da vam se osvete. Pazite šta govorite u njihovom prisustvu!

Device

Device su pedantne i staložene, ali mogu biti opsesivne u nekim situacijama. Astrolozi tvrde da su one jedne od naopasnijih, jer nećete znati šta zaista misli o vama. Nije tako retko da ove žene okrenu muškarca protiv cele njegove porodice.

Vage

Vage su prefine, ali i perfidne snajke. Teško se dogovaraju oko najvažnijih stvari, a sitni detalji mogu biti okidač za sukob. Budite tolerantni prema njima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Пошаљи коментар