Svet se vrti oko njih: 6 NAJNABEĐENIJIH znakova u horoskopu

Toliko su samozadovoljni da misle da se svet okreće samo oko njih i da su baš uvek i za sve jedini u pravu. Šest najnabeđenijih…

Ovan

Ovnovi ne pristaju ni na kakve kompromise i misle da imaju pravo da dobiju šta god požele, a očekuju od drugih da to prihvate. Tuđe mišljenje ih apsolutno ne zanima jer oni sami „sve znaju najbolje“. Zbog toga važe za najnabeđeniji znak horoskopa.

Blizanac

Nema većih snobova od Blizanaca i nabeđenost je jednostavno nešto što se uklapa u njihov stil života. Večito su nezadovoljni svim i svačim, a smatraju da zaslužuju najbolje.

Lav

Lavovi žele da im se svi dive i obožavaju ih. Imaju toliko visoko mišljenje o sebi da pretpostavljaju da im svi zavide, čak i ljudi koje su tek upoznali. Uz to su i velika zlopamtila.

Devica

Iako su povučene, Device misle da su bolje od ostalih. A ako se usudite da im protivrečite – nastaće haos.

Strelac

Veliki snobovi, ne tolerišu nikoga ko se ne slaže s njima. Slobodnog su duha i smatraju da smeju da rade šta god požele jer su uvek u pravu, čak i ako tako štete nekom drugom.

Jarac

Jarčevi ne moraju nikome da se dokazuju jer oni znaju da su „savršeni“. Zato nisu baš popularni u društvu: niko ne trpi nekoga ko priča samo o sebi i očekuje da svima bude glavna preokupacija.

4 komentara
 1. Anonimni

  Samo šest najnabeđenijih? Preostalih šest je tek pomalo nabeđeno?

 2. Anonimni

  Mislim da su Vaga I Bik dva najveca gov.. ta

 3. Anonimni

  Gde su ovde škorpija i rak? Stvarno ne znam ko ovo piše…

 4. Adolf

  Super,mene nema na spisku,baš mi je drago što sam tako super!

Napišite komentar