U trendu

Svima idu na živce čim otvore usta: Ovo su 3 najiritantnija horoskopska znaka

Dok je sa nekim ljudima gušt sedeti i ćaskati, ima onih koji su zaista iritantni i idu nam na živce čim otvore usta.

Astrolozi su otkrili koja su to tri najiritantnija znaka Zodijaka.

Ovan

Glasni su, sve znaju najbolje, ne možete da ih ignorišete u društvu. Ako su dobro raspoloženi – to je sjajno. Podići će atmosferu u svakoj ekipi. Ali ako im „raspalite strasti“ nečim što im se ne dopada, i te kako umeju da budu naporni.

I neće se libiti da kažu šta misle, često povređujući druge. Ipak, njihova najgora osobina koja apsolutno svima ide na živce jeste što kad zacrtaju da su u pravu, ne odustaju dok vas ne ubede u svoj stav.

Rak

Kao najemotivniji znak Zodijaka, Rak će se najverovatnije rasplakati kad vidi da se našao na ovoj listi, a to je upravo ona vrsta „iritantnog“ ponašanja na koju astrolozi ukazuju. Rakovi mogu da budu izuzetno dramatični i žele da svi tačno znaju kako se osećaju.

I ne tako retko koriste svoju osetljivost kako bi dobili ono što žele. Izuzetno su brižni, ali s druge strane i veliki manipulatori. Čak i kada su oni ti koji zgreše, toliko plaču i javno se kaju, da ih na kraju drugi teše.

Jarac

Za većinu će biti iznenađenje da se ovaj horoskopski znak nalazi na listi najiritantnijih, jer važe za vredne, pragmatične ljude. Međutim, u pokušaju da urade sve po pravilima, gube sposobnost da uživaju u životu. Izuzetno su ambiciozni i imaju običaj da gledaju sa visine sve koji se ne trude koliko oni.

Njihovi „napadi“ perfekcionizma i velika očekivanja od sebe samih, ali i osoba koje vole, ponekad ih čine nepodnošljivim. Astrolozi ih opisuju kao elitiste koji se često razmeću svojim dostignućima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.