U trendu

Tajna ružičastog meseca: Kakve promene donosi za vaš horoskop?

Pun Mesec u Škorpiji, poznat i kao „ružičasti mesec“, donosi promene koje će duboko uticati na sve znakove zodijaka. Evo kako će ovaj pun mesec uticati na svaki horoskopski znak.

Ovan: Osećate se sjajno, stabilno je na poslovnom planu, a ljubavni život cveta. Potrudite se da unesete više strasti u spavaću sobu i obratite pažnju na intimnost. Moguće su i dobre vesti o nasledstvu ili unapređenju na poslu.

Bik: Ovo je ključan period za Bikove. Pred vama su sudbinske odluke kada je u pitanju ljubav i partnerstvo. Mnogi od vas će se odlučiti za zajednički život ili brak.

Blizanci: Vaša svakodnevna rutina doživljava promene, a sada je vreme da se ozbiljno posvetite zdravlju. Promenite ishranu, bavite se sportom i unesite pozitivne promjene u život.

Rak: Ružičasti Mesec donosi vrtlog strasti za Rakove. Romantični snovi postaju stvarnost, ali budite oprezni kome poklanjate svoje poverenje.

Lav: Ovkav lunarni raspored će poljuljati vaš dom i porodicu. Pripremite se za promene vezane za nekretnine i budite spremni pomoći prijateljima ili rođacima.

Devica: Pun Mesec u Škorpiji će aktivirati vaše polje komunikacije. Zapišite svoje ideje jer vam mogu doneti nove poslovne prilike.

Vaga: Ružičasti Mesec otvara pitanja vezana za finansije. Očekuje vas povišica ili dodatni izvori prihoda. Pratite svoju sreću i sve će se završiti najbolje po vas.

Škorpija: Ovo je vaš period. Oslobodite se prošlosti i hrabro krenite u novom pravcu. Slušajte svoju intuiciju i prihvatite promene.

Strelac: Prihvatite promjene koje donosi pun Mesec. Suočite se sa svojim greškama i budite spremni za nove početke.

Jarac: Očekuju vas promjene u prijateljstvima. Ne očajavajte, jer će se ubrzo pojaviti osoba koja će biti važna za vas i vaš život.

Vodolija: Vrijeme je da pokrenete karijeru sa mrtve tačke. Iskoristite povoljne aspekte i ostvarite svoje ciljeve.

Ribe: Pripremite se za velike promjene u karijeri. Diplomiranje ili završetak školovanja mogu otvoriti nova vrata za vas.

Neka ovaj ružičasti pun Mesec bude vaš vodič ka sreći i prosperitetu!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.