Teško njemu: Najnesrećniji znak u 2020. godini

Planete u tranzitu formiraju kosmički aspekt emitujući energiju jedni na druge, pa i na samu Zemlju.

U astrologiji se, kada je reč o sreći, obično gleda aspekt planete Jupiter. Ovu planetu nazivamo i planetom koja daje i planetom sreće. Ukoliko je aspekt ove planete povoljan za vas, trebalo bi da slavite.

Jupiter je ušao u horoskopski znak Jarca 3. decembra 2019. godine i tu će ostati naredne dve i po godine, što će Jarčeve učniti NAJSREĆNIJIM znakom Zodijaka.

S druge strane, planeta Saturn smatra se nosiocem loše sreće i loših aspekata.

Jedan znak se posebno izdvaja po lošim događajima, a to je:

OVAN

Kada je Jupiter u Jarcu, ova planeta formira kvadrat, što je jedan od najgorih aspekata kada je reč o sreći. Imaćete osećaj kao da su vam sve zamisli blokirane i da ne možete da nađete izlaz. Kao da ovo nije dovoljno, svaki mali korak koji ćete pokušati da napravite – vodiće u nestabilnost.

Savet astrologa je da tokom 2020. godine usporite i da se ne činite velike promene. Tokom narednog perioda čekaju vas brojne zamke i prepreke, pa izbegavajte finansijska ulaganja.

Savetuje vam se oprez tokom putovanja jer su tokom naredne godine moguće manje nezgode.

7 komentara
 1. Anonimni

  i ja isto.

 2. Anonimni

  Ljudi ne uzimajte ovakve naslove za ozbiljno, sve zavisi od licnih horoskopa ni jedna osoba na planeti nema istu natalnu kartu i aspekte, moraju i portali da zaradjuju nekako…

 3. Anonimni

  Užas?! Da li je moguće?

  1. Anonimni

   Nije. Kvadrat nije loš aspekt. On znači izazov a od osobe zavisi kako će se sa njim nositi. Izazov može da bude i podsticaj da se nešto što nije dobro preokrene. Teži aspekt je opozicija, znači Rakovi će morati da se primire. Ali i iz takvih situacija se izlazi sa jasnijom slikom. Obnovi – samo napred!

 4. Anonimni

  Zaista jezivo!

 5. Anonimni

  Kakva lupetanja!

  1. Anonimni

   Krajem prosle godine sam procitala horoskop za ovna gde je pisalo nikad bolja godina i to na vise sajtova procitah tako da su to sve gluposti.

Napišite komentar