U trendu

Tri horoskopska znaka ove nedelje neće imati sreće

I dalje smo u vladavini Strelca, ali planete u ozbiljnom Jarcu zahtevaće više discipline i odgovornosti. Neki znakovi s tim će se dobro nositi, ali ljudi rođeni u ovim znakovima imaće problema pa će im ova nedelja biti prilično naporna.

Ovan

Ovnovima možda ova nedelja i ne bi bila tako loša kad bi uspeli da se opuste. Previše će se opterećivati stresom zbog posla i nagomilanih obaveza. Želeće da sve bude savršeno pa će paničariti ako nešto pođe po zlu. To će se nepovoljno odraziti i na privatne odnose pa su moguće česte svađe s partnerom i porodicom.

Rak

Rakovi će biti prilično osetljivi, čak više nego inače. Na sve će se vređati i sve će ih pogađati direktno u srce, a najviše kritike. Ako im neko uputi dobronamerni savet, od toga će napraviti dramu pa će druga strana zažaliti što im se uopšte obratila. Ljubavne razmirice uneće nemir u duge veze.

Vodolija

Vodolije će se češće povlačiti u osamu. Biće im potrebno mnogo mira i tišine kako bi napunili baterije, ali zahtevi okoline neće im ostaviti dovoljno vremena za odmor. To će ih ispunjavati nervozom pa bi mogli da se istresu na nekoga ko im se slučajno nađe na putu. Samci bi trebalo da paze da se ne spetljaju s osobom koja je u vezi ili braku.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar