Tri NAJNEPODNOŠLJIVIJA horoskopska znaka

Ako ste u vezi ili prijateljskom odnosu s osobama rođenim u sledeća tri horoskopska znaka, nemojte se začuditi zbog njihovih burnih reakcija ili ljutnji zbog nepostojećih problema.

Devica

Zavisnu su od organizacije. Uvek i u svemu očekuju savršenstvo. Iako su vrlo inteligentne, Device se ponekad ponašaju poput male dece. Kada ne dobiju ono što su zamislile, burno reaguju ili se stravično naljute.

Ovan

Ovnovi su u stanju da vam zamere i najmanju sitnicu. Ako osete da sumnjate u njih, PLANUĆE istog trena i izvređati vas. Ne prihvataju šalu na svoj račun ni nametanje tuđih stavova i mišljenja.

Škorpija

Ponosni Škorpioni ne podnose kritiku, posebno ne u društvu. Osobe rođene u ovom znaku spremne su da se posvađaju s vama samo zato što im ne poklanjate dovoljno pažnje. Ako osete suparništvo, spremite se za pravi RAT.

2 komentara
  1. Anonimni

    Aahahahah znam devicu i to je tacno! Inace ja sam lav😊

  2. Nataša Gajić

    1/… 6/… 8/… ima jedan strašan RAT a to je rat nerava; ljutnja kao kod svoje kuće započeta jednom bez pravih povoda i zbog „nepostojećih“ problema… ne spava nikad i uvijek tinja (Djevica/Škorpija)- gdje je Lav tu je i provokacija

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike