Tri najveće DOBRICE u horoskopu

Ova tri horoskopska znaka plene svojom dobrotom. Oni su pažljivi, staloženi, odani i uvek spremni da pomognu – imaju veliko srce.

Vaga

Vagama je u životu najbitniji sklad i mir. Svaki svoj problem rešavaju čim se pojavi, ali i probleme dragih osoba. Uvek su nasmejane i spremne za razgovor i nikada ne rade nešto s lošom namerom. Vage su prepune pozitivne energije koju drugi ponekad i iskorišćavaju.

Bik

Bikovi su prema svima izuzetno pristojni i dragi. Nije im problem kompromis, jer ne vole sukobe i probleme. Vrlo su dobri prijatelji i ponašaju se zaštitnički prema osobama koje vole.

Ribe

Ribama je glavni životni cilj da ulepšaju život drugima. One su najtolerantniji znak Zodijaka. Velikodušne su i iskrene, spremne da pomognu baš svima.

3 komentara
  1. Anonimni

    Vaga „pa dobrica“.Pa sta ste pisali nedavno ?SVI OSTALI samo ne i proracunata,alava na pare ,narcosoidna (ili ti voli samo sebe i „komplimente),u braku sve se vrti oko nje ,ako nije tako danima cuti i ceka dajoj“prijatelj“ kaze kako je lepa“ .Ajde malo nek se astrolog uozbilji !!!

  2. Anonimni

    nemojte da se glupirarate,

  3. Anonimni

    Vage su dosta fake

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike