U trendu

U ova 3 znaka rađaju se fatalne zavodnice: Jednoj njihovoj osobini muškarci ne mogu da odole

Za muškarce su jednostavno fatalne zbog svoje energije, intelekta, smisla za humor, samopouzdanja i sveukupne harizme koju nose…

U nastavku saznajte koje se žene smatraju najvećim zavodnicama Zodijaka.

Lav

Lavice su pune samopouzdanja, a čak i ako nisu, to nikada nećete primetiti. Zato su magnet za muškarce jer hodaju, ponašaju se i govore poput kraljica kojima sve pripada. Ništa manje ne očekuju ni od jače polovine koja jednostavno čezne za ispunjenjem snova ove snažne žene.

Lavica uvek zna šta hoće, kada i kako. Ona se ne stidi, ne skriva i ne crveni. Nastupa s trona, obožava da bude u centru pažnje i to je ono što muškarce neodoljivo privlači. Takođe, otvorenost ovih dama, njihova nesputanost i vedar duh zaintrigiraju svakog muškarca, ma koliko ga to plašilo. Jednostavno je očaran Lavicom, samo je pitanje hoće li to pokazati ili ne.

Škorpija

Ona je pojam žene – senzualna, koketna, prodornih očiju koje se pamte, vatrena i strastvena u krevetu. Ženu Škorpiju bismo mogli predstaviti kao san svakog muškarca. Zrači seksepilom kojim se razmeće kao i svojim oblinama i svim ženstvenim atributima kojima je obdarena. To ne znači da je napadna, naprotiv. S vrlo istančanim ukusom za lepotu, a pre svega za erotiku, Škorpije znaju da je golotinja prosta pa je umerena u šminkanju i oblačenju, oponašajući ‘devojku iz susedstva’ za koju znamo da je muški san.

Međutim, ova žena je iskrena i vrlo predana u ljubavi pa joj je osveta za neveru prilično gorka. Čekaće godinama, ali će se osvetiti tako što će vas udariti tamo gde ste najslabiji, prenosi Story.hr.

Strelac

Žena Strelac je duhovita, umiljata i razigrana. Muškarcima pristupa kao prijateljima koji je jednostavno obožavaju dok ne shvate da je vole kao ženu, a ne kao sestru. Dame Strelci su izuzetno zgodne, lepe i privlačne. Njihov avanturistički duh tera muškarca da ostvari svoje snove zbog čega mu se ova dama uvuče pod kožu tako da život bez nje postaje besmislen. Vesela je i živahna, za nju nema prepreka ni problema.

Iako se može činiti nezrelo i neodgovorno, žena Strelac jednostavno ne shvata život previše ozbiljno i nastoji da uživa ​​u njemu. A ko tao nešto ne želi pored sebe?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar