U trendu

U ova tri horoskopska znaka rađaju se najgore svekrve

Odnosi između snaja i svekrva vrlo često su daleko od onoga što bi neko nazvao idealnim. Naravno, postoje i izuzeci, ali o zategnutim odnosima, zavisti, nepoštovanju pa čak i mržnji između dve najvažnije žene u životu jednog muškarca se mnogo češće govori.

Svaka majka želi najbolje za svoje dete, ali neke od njih žele da uvek budu na prvom mestu, pa čak i kada se njen sin oženi. U nastavku donosimo tri tipa najgorih svekrva prema horoskopskim karakteristikama.

Bik

Ona će svakodnevno oko vas plesti nevidljivu mrežu iz koje se nećete lako izvući. Guraće nos u sve. Ne ustručava se daje savete o hrani, oblačenju, novcu. Govoriće vam da voli sve što volite i vi, a onda će, iza vaših leđa, pričati kako nemate ukusa. Neopisivo je tvrdoglava i ne popušta ni milimetar. Preostaje vam samo da se nadate da će njena snaga ipak trajati kraće od vašeg strpljenja

Rak

Ispod nežne majčinske slike krije se jedna od najstrašnijih svekrva Zodijaka. S njom zaista nema šale. Njoj se ne treba zameriti. Ako sami ne pristanete da igrate po njenim pravilima, ona će vas naterati, jer je u pitanju njen sin, a to se ne dira. Jedini način da sklopite dobar odnos sa svekrvom koja je Rak u horoskopu je taj da joj se uvučete pod kožu i osvojite njeno poverenje. Kad to uspete, s njom nećete imati više problema.

Ribe

Ako je vaša svekrva Riba, onda ste u pravoj nevolji. Toliko je razmazila svog sina, da će on od vas uvek očekivati da ga pazite kao njegova mama. Dakle, ako budete s njom delili životni prostor, moraćete da postanete njena kopija. Sve će morati da bude lepo i uređeno, a njenom sinu ne sme nikada ništa da nedostaje. Ako joj se zamerite, zažalićete pre nego što mislite. Zbog svega toga, upravo svekrva u znaku Ribe smatra se najgorom mogućom svekrvom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.